bilker arkadaşlar ben yamayı kurdum ama oyundaki müzikler sesler kayboldu yamayı yanlış kurduğumdan mı?
bluemagic1903 **Eleştiri SınırLarını Aşıyorsunuz beyler adam uğraşmış yapmış ve gerekeni de yapacağım diyor anca şu bu diyorsunuz bi okuyun tüm mesajları sonra mırıldanın kendi kafanıza göre bende güncel olmamasından memnun değilim ama bekleyip takip edeceğim**
gamershell forma numaralarını bitirirsem çıkar gamershell update i akşama doğru yayınlarım büyük ihtimalle ugur_deniz insallah kardesim sabirsizlikla bekliyoruz simdiden tesekkurler... JamesMilner merakla beklioruz inşallah çok güsel olur olmasada emeğe saygı pololi eyvallah bekliyoruz akşama şimdiden teşekkürler asoruk rapid linki ne zaman yapılır teşekkürler gamershell rapid linki yapılmaz indirmek isteyen burdan indirsin ugur_deniz saat kaca dogru guncellemeyi upload edersin kardesim asagi yukari DonVito_58 *kardeşim ben yükledim yamayı valla ne yalan soylüyüm beğenmedim... geri sildim inşallah bidaha ki yaman daha ii olurr ii akşamlar....* HyDrAUmUt **Kardeşim güncelleme ne zaman çıkacak?** palio kardeşim emegne saglık bazıları resim paylaşım yaptım çıkıyor diyip yama çıkmıcak diyip çocukluk yapıyor ellerine saglık upted için burdayız bekliyoruz zaman versen gamershell **faceleri ekliyorum 1-2 saate biter** pololi tekrar tekrar teşekkürler 1-2 saat geçmez şimdi ulasaytac Arkadaşlar ben söylenenleri yapıyorum bende kitserver kurarken önce remove ye tıklanmıyor kuruncada hollanda takımların formaları ve logoları kalıyor sadece takım isimleri ve yüzler değişiyor.Belgelerimede attım konamiyi sizce neden? rico81 la lilga formaları gözükmüyo bende yok diğerleri tamam ........yardımcı olurmusun sen kitservere eklememişsin la liga formalarını?gözükmüyo bende « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
gamershell update i akşama doğru yayınlarım büyük ihtimalle ugur_deniz insallah kardesim sabirsizlikla bekliyoruz simdiden tesekkurler... JamesMilner merakla beklioruz inşallah çok güsel olur olmasada emeğe saygı pololi eyvallah bekliyoruz akşama şimdiden teşekkürler asoruk rapid linki ne zaman yapılır teşekkürler gamershell rapid linki yapılmaz indirmek isteyen burdan indirsin ugur_deniz saat kaca dogru guncellemeyi upload edersin kardesim asagi yukari DonVito_58 *kardeşim ben yükledim yamayı valla ne yalan soylüyüm beğenmedim... geri sildim inşallah bidaha ki yaman daha ii olurr ii akşamlar....* HyDrAUmUt **Kardeşim güncelleme ne zaman çıkacak?** palio kardeşim emegne saglık bazıları resim paylaşım yaptım çıkıyor diyip yama çıkmıcak diyip çocukluk yapıyor ellerine saglık upted için burdayız bekliyoruz zaman versen gamershell **faceleri ekliyorum 1-2 saate biter** pololi tekrar tekrar teşekkürler 1-2 saat geçmez şimdi ulasaytac Arkadaşlar ben söylenenleri yapıyorum bende kitserver kurarken önce remove ye tıklanmıyor kuruncada hollanda takımların formaları ve logoları kalıyor sadece takım isimleri ve yüzler değişiyor.Belgelerimede attım konamiyi sizce neden? rico81 la lilga formaları gözükmüyo bende yok diğerleri tamam ........yardımcı olurmusun sen kitservere eklememişsin la liga formalarını?gözükmüyo bende « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
gamershell rapid linki yapılmaz indirmek isteyen burdan indirsin ugur_deniz saat kaca dogru guncellemeyi upload edersin kardesim asagi yukari DonVito_58 *kardeşim ben yükledim yamayı valla ne yalan soylüyüm beğenmedim... geri sildim inşallah bidaha ki yaman daha ii olurr ii akşamlar....* HyDrAUmUt **Kardeşim güncelleme ne zaman çıkacak?** palio kardeşim emegne saglık bazıları resim paylaşım yaptım çıkıyor diyip yama çıkmıcak diyip çocukluk yapıyor ellerine saglık upted için burdayız bekliyoruz zaman versen gamershell **faceleri ekliyorum 1-2 saate biter** pololi tekrar tekrar teşekkürler 1-2 saat geçmez şimdi ulasaytac Arkadaşlar ben söylenenleri yapıyorum bende kitserver kurarken önce remove ye tıklanmıyor kuruncada hollanda takımların formaları ve logoları kalıyor sadece takım isimleri ve yüzler değişiyor.Belgelerimede attım konamiyi sizce neden? rico81 la lilga formaları gözükmüyo bende yok diğerleri tamam ........yardımcı olurmusun sen kitservere eklememişsin la liga formalarını?gözükmüyo bende « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
DonVito_58 *kardeşim ben yükledim yamayı valla ne yalan soylüyüm beğenmedim... geri sildim inşallah bidaha ki yaman daha ii olurr ii akşamlar....*
palio kardeşim emegne saglık bazıları resim paylaşım yaptım çıkıyor diyip yama çıkmıcak diyip çocukluk yapıyor ellerine saglık upted için burdayız bekliyoruz zaman versen
ulasaytac Arkadaşlar ben söylenenleri yapıyorum bende kitserver kurarken önce remove ye tıklanmıyor kuruncada hollanda takımların formaları ve logoları kalıyor sadece takım isimleri ve yüzler değişiyor.Belgelerimede attım konamiyi sizce neden?
rico81 la lilga formaları gözükmüyo bende yok diğerleri tamam ........yardımcı olurmusun sen kitservere eklememişsin la liga formalarını?gözükmüyo bende