gamershell evet pololi herşey tmmda tsl topunu göremedim gamersheel kardeş attınmı topu? fanatik026 *kardes bi sorum daha olacak.ben yamayı daha demin yamayı tekrar indircektim sen olur deyince iptal ettim.şimdi uptadeyi indircem ama ucretsiz indirmeye tıklamıyo.acaba yeniden indirmek için belirli bir surenin mi geçmesi gerek?* gamershell evet attım ilk top varya konamininki o işte tsl topu onurseyit kardes simdi become a legendda esesde bazı yüzler yok olmayanlarda kel olarak gözüküyo biliyosun , şimdi sen buna face eklediysen , bende updatei kurunca bal daki faceler düzelirmi ? yoksa yeni bi tane acmakmı gerek ? fanatik026 ???? gamershell düzelier büyük ihtimalle eses te 8-10 tane face var bu arada gamershell ???? beklemeye gerek yok modemi kapatıp aç düzelir pololi gamersheel şimdi yağtığım şey kitserver klasörünü alıp konami pro evulation soccer 2010 nun içine attım kitserver değiştirlsinmi diye sordu evet dedim installedim konami klasörünüde attım belgelerime yine aynı yükleme resimi koyabilirmisin acaba? fanatik026 kardes modemi kapadım açtım ancak ucretsiz indirme gelmiyor.yoksa bunun bi sınırımı warda indirmiyor onurseyit updatede neler var kısaca acıklarmısınız ? gamershell bişeyi yok arşivdeki konami klasörünü belgelerime atacaksın gamershell 60 face 2009-2010 kadro ve formaları yeni scoreboard ulasaytac Çok sağol fedakar kardeşim benim okulum ve Öss olmasa bende facelere yardımcı olurdum.Bu arada senden birde Bank Asya 1.Lig yaması bekliyorum haberin olsun :D ........Sağol update için indiriyorum... gamershell arkadaşlar ufak bi sorun buldum update de kitserver i installedikten sonra şunu atmanız lazım kitserver a İNDİR gözümden kaçmış mrtkrkmz update indirdim. kitserver'ı pes'in kurulu olduğu yere attım install ettim. KONAMİ'yi belgelerime attım. oyuna girdiğimde bjk-->feyenord nec---->fb olarak falan gözüküyor bunun nedeni nedir? ilk yayınlanan yamanın üstüne attığım halde olmadı! ulasaytac Oyunun masaüstündeki pes2010.exe ile kendi klasöründekini değiştir öyle dene.... mrtkrkmz Oyunun masaüstündeki pes2010.exe ile kendi klasöründekini değiştir öyle dene.... kendi klasöründekine giriyorum zaten yinede olmuyor. gamershell o hatayı farkedip yazmıştım biraz önce şunu indirip kitserver a at İNDİR 1 kb bişey onurseyit Tebrikler kardeş , sanırım facelerden baska yamaya ekleyeceğin bişey kalmadı , herşey süper ve düzgün..yapılması gereken baska ne kaldı ? « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
fanatik026 *kardes bi sorum daha olacak.ben yamayı daha demin yamayı tekrar indircektim sen olur deyince iptal ettim.şimdi uptadeyi indircem ama ucretsiz indirmeye tıklamıyo.acaba yeniden indirmek için belirli bir surenin mi geçmesi gerek?*
gamershell evet attım ilk top varya konamininki o işte tsl topu onurseyit kardes simdi become a legendda esesde bazı yüzler yok olmayanlarda kel olarak gözüküyo biliyosun , şimdi sen buna face eklediysen , bende updatei kurunca bal daki faceler düzelirmi ? yoksa yeni bi tane acmakmı gerek ? fanatik026 ???? gamershell düzelier büyük ihtimalle eses te 8-10 tane face var bu arada gamershell ???? beklemeye gerek yok modemi kapatıp aç düzelir pololi gamersheel şimdi yağtığım şey kitserver klasörünü alıp konami pro evulation soccer 2010 nun içine attım kitserver değiştirlsinmi diye sordu evet dedim installedim konami klasörünüde attım belgelerime yine aynı yükleme resimi koyabilirmisin acaba? fanatik026 kardes modemi kapadım açtım ancak ucretsiz indirme gelmiyor.yoksa bunun bi sınırımı warda indirmiyor onurseyit updatede neler var kısaca acıklarmısınız ? gamershell bişeyi yok arşivdeki konami klasörünü belgelerime atacaksın gamershell 60 face 2009-2010 kadro ve formaları yeni scoreboard ulasaytac Çok sağol fedakar kardeşim benim okulum ve Öss olmasa bende facelere yardımcı olurdum.Bu arada senden birde Bank Asya 1.Lig yaması bekliyorum haberin olsun :D ........Sağol update için indiriyorum... gamershell arkadaşlar ufak bi sorun buldum update de kitserver i installedikten sonra şunu atmanız lazım kitserver a İNDİR gözümden kaçmış mrtkrkmz update indirdim. kitserver'ı pes'in kurulu olduğu yere attım install ettim. KONAMİ'yi belgelerime attım. oyuna girdiğimde bjk-->feyenord nec---->fb olarak falan gözüküyor bunun nedeni nedir? ilk yayınlanan yamanın üstüne attığım halde olmadı! ulasaytac Oyunun masaüstündeki pes2010.exe ile kendi klasöründekini değiştir öyle dene.... mrtkrkmz Oyunun masaüstündeki pes2010.exe ile kendi klasöründekini değiştir öyle dene.... kendi klasöründekine giriyorum zaten yinede olmuyor. gamershell o hatayı farkedip yazmıştım biraz önce şunu indirip kitserver a at İNDİR 1 kb bişey onurseyit Tebrikler kardeş , sanırım facelerden baska yamaya ekleyeceğin bişey kalmadı , herşey süper ve düzgün..yapılması gereken baska ne kaldı ? « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
onurseyit kardes simdi become a legendda esesde bazı yüzler yok olmayanlarda kel olarak gözüküyo biliyosun , şimdi sen buna face eklediysen , bende updatei kurunca bal daki faceler düzelirmi ? yoksa yeni bi tane acmakmı gerek ?
fanatik026 ???? gamershell düzelier büyük ihtimalle eses te 8-10 tane face var bu arada gamershell ???? beklemeye gerek yok modemi kapatıp aç düzelir pololi gamersheel şimdi yağtığım şey kitserver klasörünü alıp konami pro evulation soccer 2010 nun içine attım kitserver değiştirlsinmi diye sordu evet dedim installedim konami klasörünüde attım belgelerime yine aynı yükleme resimi koyabilirmisin acaba? fanatik026 kardes modemi kapadım açtım ancak ucretsiz indirme gelmiyor.yoksa bunun bi sınırımı warda indirmiyor onurseyit updatede neler var kısaca acıklarmısınız ? gamershell bişeyi yok arşivdeki konami klasörünü belgelerime atacaksın gamershell 60 face 2009-2010 kadro ve formaları yeni scoreboard ulasaytac Çok sağol fedakar kardeşim benim okulum ve Öss olmasa bende facelere yardımcı olurdum.Bu arada senden birde Bank Asya 1.Lig yaması bekliyorum haberin olsun :D ........Sağol update için indiriyorum... gamershell arkadaşlar ufak bi sorun buldum update de kitserver i installedikten sonra şunu atmanız lazım kitserver a İNDİR gözümden kaçmış mrtkrkmz update indirdim. kitserver'ı pes'in kurulu olduğu yere attım install ettim. KONAMİ'yi belgelerime attım. oyuna girdiğimde bjk-->feyenord nec---->fb olarak falan gözüküyor bunun nedeni nedir? ilk yayınlanan yamanın üstüne attığım halde olmadı! ulasaytac Oyunun masaüstündeki pes2010.exe ile kendi klasöründekini değiştir öyle dene.... mrtkrkmz Oyunun masaüstündeki pes2010.exe ile kendi klasöründekini değiştir öyle dene.... kendi klasöründekine giriyorum zaten yinede olmuyor. gamershell o hatayı farkedip yazmıştım biraz önce şunu indirip kitserver a at İNDİR 1 kb bişey onurseyit Tebrikler kardeş , sanırım facelerden baska yamaya ekleyeceğin bişey kalmadı , herşey süper ve düzgün..yapılması gereken baska ne kaldı ? « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
gamershell düzelier büyük ihtimalle eses te 8-10 tane face var bu arada gamershell ???? beklemeye gerek yok modemi kapatıp aç düzelir pololi gamersheel şimdi yağtığım şey kitserver klasörünü alıp konami pro evulation soccer 2010 nun içine attım kitserver değiştirlsinmi diye sordu evet dedim installedim konami klasörünüde attım belgelerime yine aynı yükleme resimi koyabilirmisin acaba? fanatik026 kardes modemi kapadım açtım ancak ucretsiz indirme gelmiyor.yoksa bunun bi sınırımı warda indirmiyor onurseyit updatede neler var kısaca acıklarmısınız ? gamershell bişeyi yok arşivdeki konami klasörünü belgelerime atacaksın gamershell 60 face 2009-2010 kadro ve formaları yeni scoreboard ulasaytac Çok sağol fedakar kardeşim benim okulum ve Öss olmasa bende facelere yardımcı olurdum.Bu arada senden birde Bank Asya 1.Lig yaması bekliyorum haberin olsun :D ........Sağol update için indiriyorum... gamershell arkadaşlar ufak bi sorun buldum update de kitserver i installedikten sonra şunu atmanız lazım kitserver a İNDİR gözümden kaçmış mrtkrkmz update indirdim. kitserver'ı pes'in kurulu olduğu yere attım install ettim. KONAMİ'yi belgelerime attım. oyuna girdiğimde bjk-->feyenord nec---->fb olarak falan gözüküyor bunun nedeni nedir? ilk yayınlanan yamanın üstüne attığım halde olmadı! ulasaytac Oyunun masaüstündeki pes2010.exe ile kendi klasöründekini değiştir öyle dene.... mrtkrkmz Oyunun masaüstündeki pes2010.exe ile kendi klasöründekini değiştir öyle dene.... kendi klasöründekine giriyorum zaten yinede olmuyor. gamershell o hatayı farkedip yazmıştım biraz önce şunu indirip kitserver a at İNDİR 1 kb bişey onurseyit Tebrikler kardeş , sanırım facelerden baska yamaya ekleyeceğin bişey kalmadı , herşey süper ve düzgün..yapılması gereken baska ne kaldı ? « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
pololi gamersheel şimdi yağtığım şey kitserver klasörünü alıp konami pro evulation soccer 2010 nun içine attım kitserver değiştirlsinmi diye sordu evet dedim installedim konami klasörünüde attım belgelerime yine aynı yükleme resimi koyabilirmisin acaba?
fanatik026 kardes modemi kapadım açtım ancak ucretsiz indirme gelmiyor.yoksa bunun bi sınırımı warda indirmiyor
gamershell bişeyi yok arşivdeki konami klasörünü belgelerime atacaksın gamershell 60 face 2009-2010 kadro ve formaları yeni scoreboard ulasaytac Çok sağol fedakar kardeşim benim okulum ve Öss olmasa bende facelere yardımcı olurdum.Bu arada senden birde Bank Asya 1.Lig yaması bekliyorum haberin olsun :D ........Sağol update için indiriyorum... gamershell arkadaşlar ufak bi sorun buldum update de kitserver i installedikten sonra şunu atmanız lazım kitserver a İNDİR gözümden kaçmış mrtkrkmz update indirdim. kitserver'ı pes'in kurulu olduğu yere attım install ettim. KONAMİ'yi belgelerime attım. oyuna girdiğimde bjk-->feyenord nec---->fb olarak falan gözüküyor bunun nedeni nedir? ilk yayınlanan yamanın üstüne attığım halde olmadı! ulasaytac Oyunun masaüstündeki pes2010.exe ile kendi klasöründekini değiştir öyle dene.... mrtkrkmz Oyunun masaüstündeki pes2010.exe ile kendi klasöründekini değiştir öyle dene.... kendi klasöründekine giriyorum zaten yinede olmuyor. gamershell o hatayı farkedip yazmıştım biraz önce şunu indirip kitserver a at İNDİR 1 kb bişey onurseyit Tebrikler kardeş , sanırım facelerden baska yamaya ekleyeceğin bişey kalmadı , herşey süper ve düzgün..yapılması gereken baska ne kaldı ? « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
gamershell 60 face 2009-2010 kadro ve formaları yeni scoreboard ulasaytac Çok sağol fedakar kardeşim benim okulum ve Öss olmasa bende facelere yardımcı olurdum.Bu arada senden birde Bank Asya 1.Lig yaması bekliyorum haberin olsun :D ........Sağol update için indiriyorum... gamershell arkadaşlar ufak bi sorun buldum update de kitserver i installedikten sonra şunu atmanız lazım kitserver a İNDİR gözümden kaçmış mrtkrkmz update indirdim. kitserver'ı pes'in kurulu olduğu yere attım install ettim. KONAMİ'yi belgelerime attım. oyuna girdiğimde bjk-->feyenord nec---->fb olarak falan gözüküyor bunun nedeni nedir? ilk yayınlanan yamanın üstüne attığım halde olmadı! ulasaytac Oyunun masaüstündeki pes2010.exe ile kendi klasöründekini değiştir öyle dene.... mrtkrkmz Oyunun masaüstündeki pes2010.exe ile kendi klasöründekini değiştir öyle dene.... kendi klasöründekine giriyorum zaten yinede olmuyor. gamershell o hatayı farkedip yazmıştım biraz önce şunu indirip kitserver a at İNDİR 1 kb bişey onurseyit Tebrikler kardeş , sanırım facelerden baska yamaya ekleyeceğin bişey kalmadı , herşey süper ve düzgün..yapılması gereken baska ne kaldı ? « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
ulasaytac Çok sağol fedakar kardeşim benim okulum ve Öss olmasa bende facelere yardımcı olurdum.Bu arada senden birde Bank Asya 1.Lig yaması bekliyorum haberin olsun :D ........Sağol update için indiriyorum...
gamershell arkadaşlar ufak bi sorun buldum update de kitserver i installedikten sonra şunu atmanız lazım kitserver a İNDİR gözümden kaçmış
mrtkrkmz update indirdim. kitserver'ı pes'in kurulu olduğu yere attım install ettim. KONAMİ'yi belgelerime attım. oyuna girdiğimde bjk-->feyenord nec---->fb olarak falan gözüküyor bunun nedeni nedir? ilk yayınlanan yamanın üstüne attığım halde olmadı!
ulasaytac Oyunun masaüstündeki pes2010.exe ile kendi klasöründekini değiştir öyle dene.... mrtkrkmz Oyunun masaüstündeki pes2010.exe ile kendi klasöründekini değiştir öyle dene.... kendi klasöründekine giriyorum zaten yinede olmuyor. gamershell o hatayı farkedip yazmıştım biraz önce şunu indirip kitserver a at İNDİR 1 kb bişey onurseyit Tebrikler kardeş , sanırım facelerden baska yamaya ekleyeceğin bişey kalmadı , herşey süper ve düzgün..yapılması gereken baska ne kaldı ? « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
mrtkrkmz Oyunun masaüstündeki pes2010.exe ile kendi klasöründekini değiştir öyle dene.... kendi klasöründekine giriyorum zaten yinede olmuyor.
gamershell o hatayı farkedip yazmıştım biraz önce şunu indirip kitserver a at İNDİR 1 kb bişey onurseyit Tebrikler kardeş , sanırım facelerden baska yamaya ekleyeceğin bişey kalmadı , herşey süper ve düzgün..yapılması gereken baska ne kaldı ? « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
onurseyit Tebrikler kardeş , sanırım facelerden baska yamaya ekleyeceğin bişey kalmadı , herşey süper ve düzgün..yapılması gereken baska ne kaldı ?