gamewar Orjinal Mesajı Yazan: mokh_uk indiriyorum bitince torrent yapıp paylaşacagım... kaçıncı parttasın ayrıca başka torrent yapabilecek varmı
dj_uqur Orjinal Mesajı Yazan: Zican1994 Orjinal Mesajı Yazan: dj_uqur Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Zican1994 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: dj_uqur 28-29 hata verıyor 29u rapid'den indirdim :S nası yapıcam peki yardım lütfen sonuna gelmişken. zican1994 cevaplarmısn bi? suan ise 28i rapidden 29u uploaddan indiriyorum napim sence? Kardeş bendede 28 hata veriyodu 28 i rapidden indir 29 uda istersen 29 da sorunyok 28de tüm sorun onu rapidden indir insallah ıse yarar sagolasın indiriyorum. kardeş bendede 10-28 bozuktu saolsun silah onları yeniden yaptı yani rapidshare deki 10-28-29 yeni partlardır sorunsuzdur bende suan 28i indirdim winrarnda cıkartıyorum ıns sorunsuz cıkartır xD 1 gunluk ezıyetın :D keyfıne vararız silah ekibi ve yardım edenlerin sayesinde (:
mysterio06 bu müthiş yama için gerçekten sağolun en sonunda indirdim yalnız kurulumda partlardakilerin hepsini mi çıkarcaz yoksa part 1 in sonunda kitserver çıkıyo onu mu yüklicez
eagles1903 Orjinal Mesajı Yazan: alper singer bu müthiş yama için gerçekten sağolun en sonunda indirdim yalnız kurulumda partlardakilerin hepsini mi çıkarcaz yoksa part 1 in sonunda kitserver çıkıyo onu mu yüklicez Hepsini bir klasör içinde topladıktan sonra sadece part 1 i klasöre çıkart demen yeterli.
silah **Arkadaşlar kitserverın içinde büyük takımlara ve diğer takımlarada yapmaya çalıştım içinde altarnatif formaları mevcuttur değiştirebilirsiniz yani trabzonspor'un 5 forması vardır kitserver'de**
FaRoSsO_1905 ali abim eline koluna yüreğine sağlık ben bozuk olan partlarla birlikte kurdum şu ana kadar bir sorun çkmadı acab sorun olur mu ilerde
Zican1994 Orjinal Mesajı Yazan: Gs31FB arkadaşlar yarın yamayı tek link yada 2 link haline getirebilirim... Bak kardeşim 2 link yada tek link sorun deil bende yaparım ama böyle daha iyi bence
pukpuk bide şey soracam usta bu fenerbahçe hatası var bunu anladım indrdm orda konami klasörü çıktı o zaman rapdde optione file yi atmaycaz dimi belgelerime ilk sayfadaki konami klsörünü atacaz belgelerime??????*
serhat_9 Torrent yapacak arkadaşları bekliyoruz 4 gözle. Bide daha önce de sormuştm, stat ve tezahuratları normal kullanabilmek için hangi dosyaları yedekliyim? yamayı yükledikten sonra eski haline getirmek istiyorum onları...