silah Orjinal Mesajı Yazan: pukpuk bide şey soracam usta bu fenerbahçe hatası var bunu anladım indrdm orda konami klasörü çıktı o zaman rapdde optione file yi atmaycaz dimi belgelerime ilk sayfadaki konami klsörünü atacaz belgelerime??????* evet arkadaşlar ordakini atın belgelerime sorun gideriliyor ozaman bende yeni gördüm oyundan attı hemen düzelttim böyle hataları 1.sayfadan takip edin hata bulursam düzeltiyorum ve 1. sayfaya ekliyorum düzeltme linkini
Gs31FB Orjinal Mesajı Yazan: Zican1994 Orjinal Mesajı Yazan: Gs31FB arkadaşlar yarın yamayı tek link yada 2 link haline getirebilirim... Bak kardeşim 2 link yada tek link sorun deil bende yaparım ama böyle daha iyi bence diğer üyeler için kolaylık olması için böyle bişey düşündüm .. silah adlı üyeylede konuştum zaten
Zican1994 Orjinal Mesajı Yazan: Gs31FB Orjinal Mesajı Yazan: Zican1994 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Gs31FB arkadaşlar yarın yamayı tek link yada 2 link haline getirebilirim... Bak kardeşim 2 link yada tek link sorun deil bende yaparım ama böyle daha iyi bence diğer üyeler için kolaylık olması için böyle bişey düşündüm .. silah adlı üyeylede konuştum zaten tmm ozaman
Gs31FB Orjinal Mesajı Yazan: silah Arkadaşlar kitserverın içinde büyük takımlara ve diğer takımlarada yapmaya çalıştım içinde altarnatif formaları mevcuttur değiştirebilirsiniz yani trabzonspor'un 5 forması vardır kitserver'de gsni hangi formaları var şimdi hepsi tammı
nouman_cr9 yaa bu siteden 60.dk beklemeden nasıl indirecegiz.bi partı rapidden birini digerinden indirsek olurmu?
aktasemir87 Orjinal Mesajı Yazan: nouman_cr9 yaa bu siteden 60.dk beklemeden nasıl indirecegiz.bi partı rapidden birini digerinden indirsek olurmu? Arkadaşım bildiğim kadarı ile partlar birbirleri ile uyumlu istediğin şekilde indirebilirsin...;)
waycell23 Orjinal Mesajı Yazan: nouman_cr9 yaa bu siteden 60.dk beklemeden nasıl indirecegiz.bi partı rapidden birini digerinden indirsek olurmu? Kardeş 50 kere cevapladılar bir kere de ben cevapliyim olur partlarda bir farklılık yok. İkincisi indirme bittikten sonra modemi kapatıp açınca beklemene gerek kalmaz. Sonuncusu azıcık okuyun sonra yazın olmaz mı??
umudinho34 silah kardeşim sadece bişi sorcam bütün partları indirdim bütün partları bir arada toplayıp 1 den 29 a kadar içindeki exelere mi tıklım nasıl olcak onu bi söylermisin nolur
nouman_cr9 Orjinal Mesajı Yazan: herobjk nouman_cr9 modemi kapatıp aç. tesekkürler ayrı ayrı indiriyorum modemimi kapatıp acmak icin bir modemim yok :D
umudinho34 arkadaşım ordakını tam olarak anlamadım teker teker hepsini aççcaz dior orda galiba ama bi arkadaşımız partları bir arada topla part 1 i aç yeter demiş cevap verebilrimisin?
silah **evet tüm partları indirdiysen 1.partı açman yeterlidir daha sonra 1.partın içindeki setuba tıkla ve 1.sayfadaki adımları izle,tekrar söylüyorum oyunu silin baştan kurun çünkü konaminin hiç bir yamasıyla uyumlu değildir.**
sullo yok kardeşim.. sen birine tıkla yeter. o otomatikman yükler. sadece part 1 deki exe ye tıkla ;)
umudinho34 saolun arkadaşlar silah kardeş oyunu sildim yükledim denicem şimdi çok sağolsaın olsada olmasa allah tuttugunu altın etsin :D