burgaz Arkadaşlar sabahtan beri uğraşıp indirdim tüm partları fakat 28 ve 29 nolar hata veriyor bir çaresi varmıdır acaba.
silah Orjinal Mesajı Yazan: burgaz Arkadaşlar sabahtan beri uğraşıp indirdim tüm partları fakat 28 ve 29 nolar hata veriyor bir çaresi varmıdır acaba. rapid linklerinden indir.
Venomistic Arkadaslar Bende yama biraz bozuk cikti .. yamayi kurmadan önce oyunu silip tekrardan yükledim.. Ve söyle sorunlar cikti asagiya resimlerini ekledim.. baska bir yama yapincada ayni sorunlari yasiyorum..lütfen yardim edin.
ANADOLU_38 sayın silah abi bende part14deyim sorunsuz iniyo ama rapid linklerine dikkat etsiysen iki tane 24 iki tane 27 felan gördüm herhalde yanlış yazılmış
silah 2 tane aynı part var evet biri rapid linki diğeri upload sitesinin linki, altarnatif olsun diye verilen linkler onlar.
dj_uqur 28-29 hata verıyor 29u rapid'den indirdim :S nası yapıcam peki yardım lütfen sonuna gelmişken.
burgaz Orjinal Mesajı Yazan: silah Orjinal Mesajı Yazan: burgaz Arkadaşlar sabahtan beri uğraşıp indirdim tüm partları fakat 28 ve 29 nolar hata veriyor bir çaresi varmıdır acaba. rapid linklerinden indir. tamam hallettim çok teşşekürler elinize sağlık..
Booba **harika is çikartmissin Silah abi ellerinize saglik. abi peki bu türkçe spiker ile uyumlu mu ?**
Booba Orjinal Mesajı Yazan: Venomistic Arkadaslar Bende yama biraz bozuk cikti .. yamayi kurmadan önce oyunu silip tekrardan yükledim.. Ve söyle sorunlar cikti asagiya resimlerini ekledim.. baska bir yama yapincada ayni sorunlari yasiyorum..lütfen yardim edin. kardes senin sorunun çözümu basit, sen oyunu kurarken, completed seçme, orda personalized'i seç ve sadece ingilizce dili ve pro evolution soccer 2009 kalsin, digerlerine sol tarafta birsey var ona tikla delete yap. yani sil. english ve pro evolution soccer 2009 kalsin. kurduktan sonra yamayi yükle hiç sorun çikmaz :). umarim yardimci olmussumdur
Zican1994 Orjinal Mesajı Yazan: Booba harika is çikartmissin Silah abi ellerinize saglik. abi peki bu türkçe spiker ile uyumlu mu ? Evet Kardeş Türkçe spiker Uyumludur
MaNiAc_EgE Üfff üfff üfff harika Ellerine ayaklarınıza sağlık süper bir yama.Önünüzde saygı ile eğiliyorum. :):)
stronger04 **Süper olmuş beyler elinize sağlık çok prof bi çalışma :D Ama boyutu çok fazla indiremicem :S **
Zican1994 Beyler Ceza Müziklerini Sevmeyenler cs0d.img unnamed99-155 arası olan dosyaları kaldırsınlar Yama süper ama ceza sevmediğim için bunu yazıyorum isteyenler bunu yapabilirler şahsen kaldırdım İyi Oyunlar
dj_uqur 28-29 hata verıyor 29u rapid'den indirdim :S nası yapıcam peki yardım lütfen sonuna gelmişken. zican1994 cevaplarmısn bi? suan ise 28i rapidden 29u uploaddan indiriyorum napim sence?
Zican1994 Orjinal Mesajı Yazan: dj_uqur 28-29 hata verıyor 29u rapid'den indirdim :S nası yapıcam peki yardım lütfen sonuna gelmişken. zican1994 cevaplarmısn bi? suan ise 28i rapidden 29u uploaddan indiriyorum napim sence? Kardeş bendede 28 hata veriyodu 28 i rapidden indir 29 uda istersen 29 da sorunyok 28de tüm sorun onu rapidden indir
dj_uqur Orjinal Mesajı Yazan: Zican1994 Orjinal Mesajı Yazan: dj_uqur 28-29 hata verıyor 29u rapid'den indirdim :S nası yapıcam peki yardım lütfen sonuna gelmişken. zican1994 cevaplarmısn bi? suan ise 28i rapidden 29u uploaddan indiriyorum napim sence? Kardeş bendede 28 hata veriyodu 28 i rapidden indir 29 uda istersen 29 da sorunyok 28de tüm sorun onu rapidden indir insallah ıse yarar sagolasın indiriyorum.
Zican1994 Orjinal Mesajı Yazan: dj_uqur Orjinal Mesajı Yazan: Zican1994 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: dj_uqur 28-29 hata verıyor 29u rapid'den indirdim :S nası yapıcam peki yardım lütfen sonuna gelmişken. zican1994 cevaplarmısn bi? suan ise 28i rapidden 29u uploaddan indiriyorum napim sence? Kardeş bendede 28 hata veriyodu 28 i rapidden indir 29 uda istersen 29 da sorunyok 28de tüm sorun onu rapidden indir insallah ıse yarar sagolasın indiriyorum. kardeş bendede 10-28 bozuktu saolsun silah onları yeniden yaptı yani rapidshare deki 10-28-29 yeni partlardır sorunsuzdur