pukpuk niye acaba ??? bende Traffic left: 0.00 Byte böyle yazıyor.. kırmız yazılya sorun nedir acaba ???
Zican1994 o İndirme sınır 25.00 gb var ama okadar çok kişi indiriyoki 0 şuan Uyarı: 10-28-29 partlar bozuk çıkartılamıyo
FaRoSsO_1905 arkadaşlar evden niye indiriyorsunuzki gidin bi internet kafeye indirin flash diskinize yükleyin nasıl fikir ama:)) Bu arada Ali abim ellerine sağlık ahanda şimdi indirecem teşekkür ederim
pukpuk orayada pra vereycenmi indirrken ne greği var ,indr evinde bu en az sürer 5 6 satten fazla sende para varsa git indrn :)
Zican1994 Orjinal Mesajı Yazan: pukpuk o zman rapidde olsada rahatslak ne zamana olur zican bi habern varmı konu hakkında??? upload a devam ediyom ama 10 28 29 partlar bozuk silah a bildirdim
ankara.gucu indiriorm şuan daha 2 deyim y of...teşke 500 mb den filefront a yükleseydin be silah...neyse sağlık olsun..
eagles1903 zican premium için saol.error trafic çıkanlar birkaç kez denesin.Ben şuan iki tane birlikte indiriyorum.
Zican1994 beyler tekrar söylüyom 10 28 29 partlar bozuk silah a söyledim şuan diyerlerini upload ediyom ama 10 28 29 bozuk olduğu için yapmıyom
cego1995 ARKADAŞIM BEN 10 29 28 İNDRİRDİM İNEN MB LARI DA DOĞRU DOLAYISIYLA HATA ÇIKMASI İMKANSIZ GİBİ BİŞE.