_Professional_ yama süper de o kadar partı gözüm yemedi be abi :D ama gerçekten buram buram kalite kokuyo :D bir şekilde indireceğiz artık bakalım...Ama keşke 400 mb lik netload linkleri de koysaydın.Bu yamaya iki çeşit link yakışırdı :D Ama tabi kolay değil okadar dosya uploadlamak canınız sağolsun...
FaRoSsO_1905 ABİ VALLA KREDİ KARTIYLA ÜYELİK ALDIM 4 EURO BİŞEY DEĞİL BU KADAR SAAT BEKLEMEKTEN DAHA İYİ:))
anil tekin Beyler 28 ve 29 paetlar da cilt bozuk hatası alıyorum tekrar indirmeme rağmen olmadı.Çözüm yok mu.Gece 12 den beri indiriyorum uykusuzum acilll.
Zican1994 Orjinal Mesajı Yazan: anil tekin Beyler 28 ve 29 paetlar da cilt bozuk hatası alıyorum tekrar indirmeme rağmen olmadı.Çözüm yok mu.Gece 12 den beri indiriyorum uykusuzum acilll. buda benim gibi aynen kardeş benimde o ciltler bozuk
ankara.gucu ben hem İDM vee zicanın verdiği acount tan indiriyorum..130-160 arası kb de iniyo. bana göre çok iyi valla..
Altair Sonunda yamanın gelmesine sevindim tek istediğim zincan ın verdiği accont la indirmek istediğimde wrong ıd falan diyor yardım...