Marsis **Yama budur ellerinize sağlık,keşke premium istemeyen bi siteye upload edilseydi ama sorun değil,modem resetliycez artık,tekrar ellerinize sağlık..**
Zican1994 Orjinal Mesajı Yazan: Venomistic öncelikle emegi gecenlere cok tskler.. rapishareye yükliyen varmi acaba ? varsa ne zaman linkleri ekliyebilir ? evet var Linkleri yükleyince vericem silah a oda koycak
Zican1994 Beyler Benden Size Bi Kıyak Daha Linkler İçin 48 saatlik pre aldım 37 saat falan var buyrun Account-ID: 749378 Password: crbeozv Sadece Sooccer Center
pukpuk kardeş senden allah razsı olsun.. allah ne muradın varsa versn.bu ramazanda çok büyük sebab aldın bak :):)
Zican1994 Orjinal Mesajı Yazan: djmaster Zican1994 çok sağol Patch'i yapanların eline, emeğine sağlık. Bişi Diil
Zican1994 Orjinal Mesajı Yazan: pukpuk zican rapid için partlar ne oldu yayınlacakmı siteye??? ben yüklüyom sonra yayınlıcaz Bu arada part 10-28-29 u bi denermisiniz bende bozuk gösteriyo
kenan66 bende olmuyor 1 tane indir simdik yaziyor ki Ihr Premium-Traffic ist aufgebraucht....yarin devam edin yaziyor napcam
dazed Çok teşekkürler indiriyorum umarım bir hatası yoktur , Çünkü 29 part indirmek kolay değil keşke 250 mb lık partlar ile yükkleseydiniz.
33_ahmet_33 Premium traffic exceeded! Your premium traffic is exceeded. However you will be able to start a download with premium conditions tomorrow. bole dio premium da ne yapcazz:confused:
Zican1994 beyler uploaded ın ana sayfasında login var tıkla üyeliye gir orda trafic left var o kırmızıysa indirme yapamasınız