flood yaptım fakat yamayı tam olarak inceledim bazı şeyler gözüme çarptı misal gs kaleci forması model no yanlış gs kırmızı şorta kırmızı font koymuşsunuz tsl de bazı takımların dediğim gibi model numarası yanlış bunlar ufak hatalar önemli değil baros saç yanlış :D bide keşke ana menüyü falanda değiştirseydiniz Takım logoları Süper olmuş Lig ve kupa logolarıda menü müzikleri yok keşke olsaydı olsada boyut yüksek olurdu en azından ayrı bir ek olarak koyabilirdiniz ha bide gözüme çarpan keşke TSL yi hollanda ligi üzerine yapsaydınız çünkü şimdi Lig açınca İlla 20 kişi yapmak zorunda kalıyon benim için sorun değil Fakat orjinalliği azaltıyo. Yüzler Çok Güzel. Formalarda. Bide Score Board da Tekrar olunca tekrar yazan yerde ufak bir hata var şu skorların yazdığı yerdeki ara çizgi ordada görüküyo
Bu Yama 10 Üzerinden 9.5 alır Rahatlıkla .
Gecenin Kaçında İnceledim hatalar olabilir fakat sizde anlayın beni geceden beri uyumadım 6 saat oldu ha bide bunu yazarken birşey geldi aklıma
ya 110 mb imiş siz ama upload ederken ben sandım baya büyük çünkü kaç saat bekledik 110 mb uploadı hadi yavaş bi internette rahat 2 hadi 3 saate biter sizde neden öle sürdü neyse ben biraz uyuyum gözlerim bozulcak ss koycaktım fakat hemen uyucam