Orjinal Mesajı Yazan: DfeaR
Robydal..ve SıRRı sizin bu isde 1 numara olduğunuz bilinio yine 1 numaralık bi is peşindesiniz..Tbrikler..cok güzel yama...elinize sağlık...Formalar kim ne derse desin formalar yıkılante ama Fenerbahcenin cubuklu forması biraz kötü olmus..Fenasınız;)Formalar hakkında birsey sorucam=Bu 2.formalar haricinde diğer formaları kullanabilme gibi bir ihtimalimiz warmı=Mesela pes6 da pageup tusu+1 ya da 2yle diğer formalarıda secebiliyorduk..peki pes2009da nasıl secicez oyle bir secenek yoksa diğer formalari nasıl kullanicaz...SıRRı bir acıklama yaparmısın....SıRRı..bu aRada özür dilerim kardeşim..sana yptığım ayıp için..anlamadan dinlemeden...Filan kusura bakma
öncelıkle tesekkurler saol
kıtserver konusuna gelınce henuz oyle bı kıtsver cıkmıs degıl ama yakında cıkar merak etmyın hepsını kullabılırsınız o zaman
bu arada benden ne ıcın ozur dıledn pek hatırlayamadım ksura bakma
ve arkadaslar fontlar sızde takdır edersınızkı tam orjınal fontlar degıl
ancak tabıkıde beyaz formaya beyaz font koyacak kadar da amatör degılım
bu yamanın full gdb sını ben hazırladım tsl ve fransa lıgının o yuzden gdb de bı problem yasayacagınızı zannetmıyorum
tabıkı bızlerde ınsanız gozumuzden kacan seyler olur unuttugumuz seyler olur onlarıda yıne sızler gordugunuz takdırde burada yayınlar bızı haberdar eder bızde duzeltırız elbette