mesgodd Orjinal Mesajı Yazan: emrekaya_07 Orjinal Mesajı Yazan: alperenerol1992 become legendda giren var mı sıfırdan bende girmiyor Aynısı bendede var Become a legend bendede dırek oyundan attı..herseyı ayarladım ama:S
tartismasizfutbol Orjinal Mesajı Yazan: ts28 beyler yamayı nasıl yükleyeceğiz acaba? ben indirdim pes i kuruyorum en baştan şimdi içinde anlatımı var...ve çok basit
deadzx bu yamayı kullanmak için rasmi patch gereklimi? ben hata raporu alıyorum.oyun orjinal halde yani patch filan yok (1.10 ,1.20 vb) önemli bu
mesgodd Arkadasım biqo kıtserverı oyunun kurulu oldugu yere atıcaksın.daha sonra ınstall yapıcaksın kıtserverı..optıon fıle de belgelerıme atacaksınn bu kadar..zaten kurulum var ıcınde:)
st.jimmy Emeği geçen herkese teşekkürler, gerçekten çok güzel bi patch olmuş. büyük iş:) bi sorum olcak. bu paketin içinden sadece TSL ve TSL deki forma ve face'leri oyuna ekleyebilme şansım var mı acaba?
alperenerol1992 ya ben becomelegend in cozumunu buldum ama oyuncuisimleri olmuyor editte gozukuyor ama becomelegennda yok