Ozan JK Klüp ekonomik olarak kötü durumda olabilir.Ya da genel seçim değişikliği vardır neden ekonomik değilse akışına bırak gitsin:)
jarlaxlee Klüp en zengin 5. klüp oldu ekonomik değildir herhalde gitsin ya belki yeni başkan stadyum müjdeler =)
zewlew sakaryayla süper lige çıktım ve 500 k bütçem var takımı ligde tutmak için hangi adamları almalıyım yazarsanız sevinirim
_Mokoena_ Boştaki oyuncuları araştır. Onun dışında zaten Sakarya'mın adı yeter Süper Lig'de kalmaya :D
Headway Orjinal Mesajı Yazan: zewlew sakaryayla süper lige çıktım ve 500 k bütçem var takımı ligde tutmak için hangi adamları almalıyım yazarsanız sevinirim Amacın ligde kalmaksa, kiralık oyunculara ve serbest oyunculara bakmanı tavsiye ederim.Onun haricinde Brezilya'dan gayet ucuz ve kaliteli futbolcular bulabilirsin, onu da değerlendir bence..
Ronaldo09 scout uma göre matias fernandez alexden bile kötü ben en iyi forvet arkasının dos santos olabileceği kanatindeyim
aLee42 **£30 m param var arkadaşlar.Milana yakışır bir ön libero istiyorum.2.sezonumdayım.Ramires i almıştım sezon başında ama yetersiz kalıyor.**
Hqmi Orjinal Mesajı Yazan: aLee42 £30 m param var arkadaşlar.Milana yakışır bir ön libero istiyorum.2.sezonumdayım.Ramires i almıştım sezon başında ama yetersiz kalıyor. Miguel Veleso nasıl?
Venom Orjinal Mesajı Yazan: aLee42 £30 m param var arkadaşlar.Milana yakışır bir ön libero istiyorum.2.sezonumdayım.Ramires i almıştım sezon başında ama yetersiz kalıyor. Flamini her yönden eksiğini tamamlar bence.
Wenger Orjinal Mesajı Yazan: Venom Orjinal Mesajı Yazan: aLee42 £30 m param var arkadaşlar.Milana yakışır bir ön libero istiyorum.2.sezonumdayım.Ramires i almıştım sezon başında ama yetersiz kalıyor. Flamini her yönden eksiğini tamamlar bence. Katılıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam satmıştı.
Rick Wright başkan değişimi nasıl oluyor bu oyunda?demirören başıma musallat oldu,2018 e kadar kira alıyor zaten:)
aLee42 **Flamini'yi satmıştım.Veloso'yu ise her oyunumda alıyorum değişik bir isim istiyorum o yüzden :)**
crdsa Flamini satılır mı ya :o Moussa Sissoko'yu al : http://soccercenter.net/forum/konu/135071/Moussa-Sissoko
aLee42 **Flamini'yi sattığıma bende pişmanım ama iş işten geçti :) Sonunda buldum kafama göre bir ön libero.Ruben De la Red uzun uğraşlar sonucu Real Madrid'den £15 m e aldım :)**
Venom Orjinal Mesajı Yazan: aLee42 Flamini'yi sattığıma bende pişmanım ama iş işten geçti :) Sonunda buldum kafama göre bir ön libero.Ruben De la Red uzun uğraşlar sonucu Real Madrid'den £15 m e aldım :) De La Red ilk aklıma geldi benim de ama Flamini'yi düşününce vazgeçtim, iyidir De La Red de ama Flamini çok daha iyi. Zaten zihinsel özelliklerine bakınca kendimden geçiyorum.
Rick Wright Beşiktaşın başında 5.sezondayım.45 m euro bütçem var,mc ve d/wb l arıyorum.Önerebilecek olan?