merhaba arkadaslar...
gs ile yeni bir kariyere baslamısken taktiklerimin oturması sebebiyle süper lig; türkiye kupasını almıs bulundum.. fakat beni sasırtan olay sampiyonlar liginde iddaalı olmayışıma rağmen sampiyonlar ligini kazanmak oldu.. isin daha da ilginci bir sampiyonlar ligi kupasını almam sebebiyle real madridin bana guvendiklerini acıklayarak teklif vermesi.. simdi real madriddeyim.. gercekten iyi transferler yaptığımı dusunuyorum.. fakat oyuncuların bollugu ve kaliteli olusları sebebiyle kendime bir taktik oturtamıyorum.. gs ile oynadığım taktik bu takıma uymamamakta.. simdi sizlerden yardım isteğim su konuda olacak... takımımdaki oyuncuları yazıp sizlerden bana taktik onermenizi istiyorum... ( link verebilirseniz sevinirim..) dusunceleriniz bi kadro oturtmak ve oyun sekli kurmak acısından bana yardımcı olacaktır....
iste size kadrom:
http://img530.imageshack.us/img530/6580/adszgoa.png
kaleciler gozukmemis fakat bildiğiniz gibi real madride yıllarını veren casillas hele bende... alternatifini kendim aramaktayım.. sizlerden isteğim ; ddiğim gibi sadece taktik konusunda bana yardımcı olmanız... cevablarınızı bekleyeceğim...
herkese bol fm li günler...