HYE Takımımdaki satmak istediğim oyuncuları satılığa çıkartıyorum.Daha sonra klüplere öner yapıyorum ama gelen tekliflerin hepsi taksitle.Peşin olarak 0 para veriyorlar gerisini 24 ay taksitle.Ne teklif edersem edeyi en zengin klüpler bile böyle yapıyor.Ben mi yanlış birşey yaptım yoksa herkese mi böyle oluyor?
Hqmi Orjinal Mesajı Yazan: HYE Takımımdaki satmak istediğim oyuncuları satılığa çıkartıyorum.Daha sonra klüplere öner yapıyorum ama gelen tekliflerin hepsi taksitle.Peşin olarak 0 para veriyorlar gerisini 24 ay taksitle.Ne teklif edersem edeyi en zengin klüpler bile böyle yapıyor.Ben mi yanlış birşey yaptım yoksa herkese mi böyle oluyor? Banada oluyor böyle. İstediğin parayı düşürmen gerek. O zaman peşin veriyorlar.
HYE Orjinal Mesajı Yazan: Hqmi Orjinal Mesajı Yazan: HYE Takımımdaki satmak istediğim oyuncuları satılığa çıkartıyorum.Daha sonra klüplere öner yapıyorum ama gelen tekliflerin hepsi taksitle.Peşin olarak 0 para veriyorlar gerisini 24 ay taksitle.Ne teklif edersem edeyi en zengin klüpler bile böyle yapıyor.Ben mi yanlış birşey yaptım yoksa herkese mi böyle oluyor? Banada oluyor böyle. İstediğin parayı düşürmen gerek. O zaman peşin veriyorlar. İstediğim para sattığım oyuncuya göre gayet normal.Liverpool'da Mascherano için 20MN Euro istiyorum.Birçok takım teklif yapıyor ama hep taksitle.Ama dediğin gibi fiyatı biraz düşürmeyi deneyeceğim.
_Mokoena_ Öyle durumlarda kendin 15 MN peşin + 5 MN taksitle önericeksin. Ya da 19,5 peşin + 500k taksit falan... Öyle teklif yapıyolar...
HYE Newcastle United için kaleci lazım.İlk sezonun devre arasındayım.6 MN euro param var ama taksitle falan daha yüksek değerli oyuncu alabilirim sanırım.
.NecromanceR. Büyük bi ihtimalle olur çıkmazsa Benaglio'ya bak birde. İtalya'da bi kariyer açıyım dedim 3-0 öne geçiyorum 4-3 yeniliyorum sinir oldum İtalya Ligine:D
Crystal **Beyler oyuncum gitmek istiyor.Menejerine kendisine takım bulması için talimat verdi.Ben ise kalmasını istiyorum.Yeni szöleşme filan fayda etmiyor.Neler yapabilirim**.?
Hqmi Orjinal Mesajı Yazan: khAn01 Beyler oyuncum gitmek istiyor.Ben onu kadroda tutmak istiyorum.ama bir türlü ükna olmuyor.Neler yapabilirim? Yapacak bir şeyin yok, göndermek zorundasın. :) Sözleşmesi uzunsa bitene kadarda teklifleri reddederek kalabilir ama bittiğinde de ücretsiz gider.
Crystal Orjinal Mesajı Yazan: Hqmi Orjinal Mesajı Yazan: khAn01 Beyler oyuncum gitmek istiyor.Ben onu kadroda tutmak istiyorum.ama bir türlü ükna olmuyor.Neler yapabilirim? Yapacak bir şeyin yok, göndermek zorundasın. :) Sözleşmesi uzunsa bitene kadarda teklifleri reddederek kalabilir ama bittiğinde de ücretsiz gider. Ya aslında diyecem beni istemeyini bende istemem.Ama takımın en önemli oyuncusu:)
jarlaxlee Beyler klüp başkanı görevi bırakabilir diye haber geldi ingilizce olduğundan anlayamadım fazla nedir bu bilen varsa aydınlatabilir mi
jarlaxlee Beyler klüp başkanı görevi bırakabilir diye haber geldi ingilizce olduğundan anlayamadım fazla nedir bu bilen varsa aydınlatabilir mi
Hqmi Orjinal Mesajı Yazan: jarlaxlee Beyler klüp başkanı görevi bırakabilir diye haber geldi ingilizce olduğundan anlayamadım fazla nedir bu bilen varsa aydınlatabilir mi Başka bir başkan gelicek. Bu seni etkilemicek ama yeni başkan ek transfer bütçesi de verebilir.. :)