Venom **Matias'ı alamıyorum 2 non-eu sınırım var. Afellay dahil 7-8 oyuncuya teklif yaptım. Angel Di Maria'yı alıyorum sanırım. Defans için Pasanen ile cüzi bir miktara anlaşmak üzereyim. Yanında bir oyuncu daha almayı düşünüyorum. Sakho, Mexes'in yerini dolduramaz. Tecrübeli, kaliteli bir oyuncu gerek bana.**
Venom Orjinal Mesajı Yazan: CoMeKiLLMe Demichelis olabilir mi Yasin Abi? Fiyatta anlaşmaya çalışıyoruz Bayern'le:)
Venom **Demichelis'e Mexes'i sattığımdan fazlasını istiyorlar Barzagli ile anlaşıyorum. Pasanen ve Juan var zaten yanında. Milan'dan da genç bir defans aldım ve transfer dönemini cebmde para kalarak kapattım. Roma'yı aldığımda mali krizdeydi, bu durumu düzelttim; ödül olarak ara sıra transfer bütçemi arttırıyorlar :)**
Degeon Orjinal Mesajı Yazan: Venom Demichelis'e Mexes'i sattığımdan fazlasını istiyorlar Barzagli ile anlaşıyorum. Pasanen ve Juan var zaten yanında. Milan'dan da genç bir defans aldım ve transfer dönemini cebmde para kalarak kapattım. Roma'yı aldığımda mali krizdeydi, bu durumu düzelttim; ödül olarak ara sıra transfer bütçemi arttırıyorlar :) :D Sen bilirsin.
Cliff Selam.. Q.P.R.'la kariyer yapiyorum. Müthiş play-off maçları sonunda PREMIER LİG'e adımızı yazdırmayı başardık. Ancak işin zor kısmı şimdi başlıyor sanırım :) Defans'in sagına ve ortasına, orta sahanin soluna ve sagına transfer etmek istiyorum, QPR'ye gelebilecek, bildiginiz iyi futbolcular varsa yazarsanız sevinirim. Teşekkürler..
crdsa Bir takımı Premier Lig'e çıkardıktan sonra transferler yapmak çok zevklidir :) Önce satılık oyunculara bakmanı öneriyorum.
blackened. Bu zamana kadar(2.sezon) normal BJK kadrosu şöyle oldu Gidenler:Bobo,Cisse,Nobre Gelenler:Nilmar,D'Alessandro Sizce hangi taktikle oynamalıyım yorumları bekliyorum..(Bu arada herkesin baytamını kutlarım)
blackened. Orjinal Mesajı Yazan: Ricardo Quaresma Bu zamana kadar(2.sezon) normal BJK kadrosu şöyle oldu Gidenler:Bobo,Cisse,Nobre Gelenler:Nilmar,D'Alessandro Sizce hangi taktikle oynamalıyım yorumları bekliyorum..(Bu arada herkesin baytamını kutlarım) Allah allah site durdu galiba eskiden olsa 5 kişi cevaplardı çoktan.
crdsa Ben olsam 4-1-3-2 veya 4-3-1-2 oynardım. Nilmar ve Holosko çift forvet, arkalarında ortada Delgado solda D'Alessandro sağda da başka biri :) Delgado'yu mc'ye çekersen 4-1-3-2, amc oynatırsan 4-3-1-2 oynarsın.
Cesc Hamburg ile başladığım kariyerde lige şanssız bir Cottbus beraberliğiyle başladıktan sonra üst üste 5 maç tek farklı ve çoğunda da "şanssız bir şekilde alınan mağlubiyet" tanımlamasıyla kaybettim.:) 7. maçta ise Monchengladbach'ı deplasmanda yenerek bu seriyi bozdum ama takımda savunma olarak büyük bir sıkıntı var. Transferin son gününde Nigel de Jong huysuzlanıp mutsuz olunca Lyon'a 13. milyon dolara sattım. Başlangıç bütçem 0 dolarken bu transferden de sadece 7.75 M $ bütçeme yansıdı. Şimdi kalecim Frank Rost saçma sapan goller yemekte. Savunmanın göbeğinde sıkıntı var. Stoperlerim yetersiz kalıyor. Ve defansif bir MC ihtiyacım var. Ama öcelikle defansif MC tavsiyeleriniz varsa onları alayım, kaleci ve stoperi bütçemi arttırırlarsa falan alacam. Şimdiden teşekkürler.
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: Venom Francesco Bolzoni Potansiyeline verilebilecek en yüksek yıldızı veriyor scoutum. 6 yıldız mı ne var tam sayamadım o kadar çokki:p Inter'le parada da anlaştık ama biraz tuzlu olacak, 24 ay parasını ödüyecez. Ama harika bi adam olacakmış. Ozen seninkide iyi ama Bolzoni'ye gelen raporla gözüm ondan başkasıno görmüyo:p Bu arada taktiği değiştirdim, hafif savunma ağırlıklı bi diziliş ama taktiksel olarak atak oynayınca ligde 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik aldım. Tek beraberliğimde Bayern deplasmanında 0-0 ile. 17. sıradan 7. sıraya yükseldim:)
Venom **Sen gel 36 haftada 31 galibiyet 5 beraberlik al, 37. haftada Lecce'ye kaybet! Olacak iş mi...**
Ozan Bey Orjinal Mesajı Yazan: Venom Sen gel 36 haftada 31 galibiyet 5 beraberlik al, 37. haftada Lecce'ye kaybet! Olacak iş mi... Futbol İste :) Bende 7 De 7 gidiyordum 8.Hafta Gel De Malagaya Kaybet :)