Venom FM2008 için açılan ve oldukça talep gören bu konuyu FM2009 için de açmayı uygun gördüm. FM2008 için açılmış olan konuya gitmek için tıklayın. Bu konuyu açmamın sebebi, oyunumuzda birine danışmak istediğimiz zamanlarda kullanabileceğimiz bir alan oluşturmaktır. Başta aşağıdaki konular olmak üzere birçok konuda tartışabileceğiniz, öneri isteyebileceğiniz, tecrübelerinizi paylaşabileceğiniz bir konu olsun istedim. -Bu oyuncu ne kadar eder? -Verdiğim paraya değer mi? -Acaba bu oyuncuyu satmalı mıyım? -Bu oyuncuyu hangi mevkide oynatsam daha iyi olur? -Acaba hangi oyuncuyu alsam? Bunun gibi pek çok soruya burada cevap arayacaksınız. Bundan sonra "Acaba bu oyuncuyu mu alsam şu oyuncuyu mu?", "Acaba verdiğim maaş fazla mı?" şeklinde açılan konular kilitlenecektir. Konunun adı sohbet ama konu içinde gereksiz yazılan mesajlar silinecek ve yazan kişi uyarılacaktır. Lütfen konunun sınırladığı çizgilerin dışına çıkmayınız.
Anxiety Kimyadan kırık alınca, Fm'yi almaya karar verdim. Madem Fm'siz de kırık alıyorum. Fm'yle almayı yeğlerim. Lafın kısası; oyunu daha yeni oynuyorum. :) --- Beşiktaş'ı aldım. Sol bek lazım. Önerilerinizi bekliyorum.
Cliff Atletico Madrid'in ßaşındayım. Forlan ve Luis Garcia'yı satıp yerine Huntelaar ve Pandev'i aldım. Ancak şimdi forvette kimi oynatacağıma karar veremiyorum. Aguero - Pandev - Huntelaar.. Aguero banko( :)) ama sizce yanında kim oynamalı ?
Cesc **Arsenal ve Galatasaray'la kariyerler açtım ancak Arsenal fazla güçlü geldiği için, Galatasaray'la da Türkiye Ligi beni tatmin etmediği için fazla oynayamadım. Şimdi Avrupa liglerinden orta seviyeli ancak finansı berbat olmayan takım önerilerinizi bekliyorum. En üst seviye Fransa'dan Marseille seviyesi gibi olabilir. Şimdiden teşekkürler önerileriniz için.**
Cliff Orjinal Mesajı Yazan: Cesc Arsenal ve Galatasaray'la kariyerler açtım ancak Arsenal fazla güçlü geldiği için, Galatasaray'la da Türkiye Ligi beni tatmin etmediği için fazla oynayamadım. Şimdi Avrupa liglerinden orta seviyeli ancak finansı berbat olmayan takım önerilerinizi bekliyorum. En üst seviye Fransa'dan Marseille seviyesi gibi olabilir. Şimdiden teşekkürler önerileriniz için. Atletico Madrid, Manchester City, Lazio Hangi ligde oynamak istersen :P
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: Cliff Orjinal Mesajı Yazan: Cesc Arsenal ve Galatasaray'la kariyerler açtım ancak Arsenal fazla güçlü geldiği için, Galatasaray'la da Türkiye Ligi beni tatmin etmediği için fazla oynayamadım. Şimdi Avrupa liglerinden orta seviyeli ancak finansı berbat olmayan takım önerilerinizi bekliyorum. En üst seviye Fransa'dan Marseille seviyesi gibi olabilir. Şimdiden teşekkürler önerileriniz için. Atletico Madrid, Manchester City, Lazio Hangi ligde oynamak istersen :P Lig pek farketmez ama öncelikli olarak İngiltere Premier League'i ve Fransa Ligue 1'ı tercih ederim. Sora da Bundes Liga, Serie A ve La Liga olabilir. Pek farketmez yani lig, bunlardan biri olsun yeter:) Saol önerilerin için, şimdi önerilerine bakacam oyunda:)
Tearaway Orjinal Mesajı Yazan: Cesc Arsenal ve Galatasaray'la kariyerler açtım ancak Arsenal fazla güçlü geldiği için, Galatasaray'la da Türkiye Ligi beni tatmin etmediği için fazla oynayamadım. Şimdi Avrupa liglerinden orta seviyeli ancak finansı berbat olmayan takım önerilerinizi bekliyorum. En üst seviye Fransa'dan Marseille seviyesi gibi olabilir. Şimdiden teşekkürler önerileriniz için. bragaya dene mutlaka zevkli bi kariyerim vardı ama palermoylada her fm serisinde çok zevkli kariyerler yapmışımdır onuda dene
Venom Orjinal Mesajı Yazan: Cesc Arsenal ve Galatasaray'la kariyerler açtım ancak Arsenal fazla güçlü geldiği için, Galatasaray'la da Türkiye Ligi beni tatmin etmediği için fazla oynayamadım. Şimdi Avrupa liglerinden orta seviyeli ancak finansı berbat olmayan takım önerilerinizi bekliyorum. En üst seviye Fransa'dan Marseille seviyesi gibi olabilir. Şimdiden teşekkürler önerileriniz için. Hoffenheim, Leverkusen, Palermo, Betis, Deportivo ama "Takım Önerileriniz" konusu vardı :rolleyes:
Exvision Konu birden amacından şaşmış :) Az önce yeni kariyer açayım dedim ve senenin ilk crash dump hatasıyla karşılaştım. Bir aksilik var ama ne :) Çözerim bir şekilde. Yani inş :)
Cesc Bu konuda öneri istemek ibaresinin olması üzerine o berbat haldeki takım önerileriniz konusu yerine bu konudan öneri istemek daha mantıklı gelmişti. Ha oyuncu önerisi istemişim ha takım önerisi bunu amacından şaşma olarak yorumlamayı garipsedim. Başta aşağıdaki konular olmak üzere birçok konuda tartışabileceğiniz, öneri isteyebileceğiniz, tecrübelerinizi paylaşabileceğiniz bir konu olsun istedim. Saolun önerileriniz için, bunlar yeterli artık.
Venom **Roma kariyeri açtım İtalyaa Ligi'nde 11'de 11 yaptım gidiyom, oyun mu kolay ben mi iyiyim:)**
Cr9 Orjinal Mesajı Yazan: Venom Roma kariyeri açtım İtalyaa Ligi'nde 11'de 11 yaptım gidiyom, oyun mu kolay ben mi iyiyim:) Bende 11 11 yapmıştı il oynayışımda gerçekten çok kolay ama oynayanda sensin yani 20de 20 yaparsın:P
Anxiety Oyunda şöyle bir saçmalık var. Büyük-küçük demeden herkesin karşısında pozisyon bulabiliyorsunuz. Ama rakibiniz büyükse o pozisyonlar gol olmuyor.
blackened. Nilmar mı Saivet mi?2.senedeyim 18.25 mn Dolara mal olucak ikiside.Saivet daha PAlı fakat gelişmesi ne kadar sürer?
crdsa İngiltere milli takımındayım. Chelsea'ye gitme durumum var, ama ben Chelsea'yi sevmem :) Gerçi teklif yapacakları kesin değil ama gitsem mi gitmesem mi karar veremedim. Önerilerinizi bekliyorum.
Venom Roma'yı yönetiyorum, Arsenal Mexes'i istedi, 30 m £ + sonraki satıştan %20 dedim, verdiler... Kabul etmek çok cazip geliyor ama boşluğunu kimle doldurabilirim? Bir de 24 yaşın altında bir AML lazım. Edit: AML olarak Matias Fernandes'i alıyorum. Hem göbekte de oynaması büyük avantaj benim için.
Tearaway afellayı öneririm mexes yerinede sakho uygundur bende bugün çeyrek finalda galatasarayla ath madride elendim :S