crdsa Ben de az daha Birmingham'a yeniliyordum 1-0, 2 gol attım çevirdim, sonra bir gol daha attılar 2-2 bitti :D
Venom **Roma'yla 2. sezonuma giriyorum ilk sezonumda mali krizdeydi takım, şimdi 101 m £ transfer bütçesi veriyor:D**
Tearaway her fmde öle oluyor ya senelerdir roma hep ilk sezon krizde ondan sonra dünyanın en zengin klübü oluyorlar ne oluyoki acaba onlarda bizimgibi stadmı yapıolar :p
Ozan Bey Orjinal Mesajı Yazan: Venom Dur ya hedeflerim var Cristiano Ronaldo'yu getirecem :p Başka önerileriniz varsa açığım... David Villayı Getirmeni Bekliyorum :)
Ozan Bey Orjinal Mesajı Yazan: Korpiklaani Cristiano Ronaldo, Messi, Kaka, Torres, Villa, Krkic, Pato bunları al öyle bitir oyunu :D Dediklerının 3 Nü Alabilir 4 ünü Alırmı Bilemem :D
Ozan Bey Orjinal Mesajı Yazan: Venom 85 milyon £ 'e Ronaldo'yu alıyorum, içim gidiyor ama :) Bence alma :) 85 m euroya Ronaldonun gelecegıne benzeyen bir sürü genc alırsın :) Ama yınede sen bılırsın
Venom **Aldım Cristiano Ronaldo'yu, 10 m £'im kaldı, D/WB L ve D/WB R arıyorum. Riise ve Cicinho'nun yedeği olacaklar şimdilik. Bu yüzden genç oyuncu tercihimdir ve mutlaka AB vatandaşı olmalı. Önerileriniz bekliyorum.**
WolborQ abi sen roma ile estir ben burda ts ile kümeye oynim olcak işmi abi ya :D ... :D guilherme vardı traore var abi
Venom **İşler değişti ya Baptista'yı sattım 22.5 m £'e, Taiwo'yu aldım; hala DR arayışındayom. 18 m £ var.**
adu Portsmouth'u çalıştırıyorum ve 5M £ kadar bir bütçe yarattım. Bir DC ve bir AMR gerekiyor önerilerinizi bekliyorum.
WolborQ ben tsyi çalıştırıyorum gökhan ile umut skatlandı gökhan 2 ay umut 5 ay yerlerine ise ısaac ile ergini oynatıyorum.. ve şuan takımı 2si götüryor... :D
Ozan Bey **Arkadaslar Samdoria Aldım Forvet Lazım Önerilerınızı Beklıyorum 2.5000.000 Euro param var ? **
adu Miranda'da pürüz çıkmasından sonra yıkılmış durumdayım ve hala DC arıyorum. 3.8M £ bütçe var, yardımlarınızı bekliyorum.