_wolff_ Gökhan abi özellikle senin adına müjde bjk formaalrı cuma tanıtılıyormuş:).Bu arada ellerine sağlık froamalrın her zamanki gibi çok güzel;)
oktay206 gokhancım yeni sezon sımdıden sana ve herkese hayırlı olsun... yine sayenizde oyuna ve futbola zevk gelıcek herkese zaman ve emekleri harcadıkları ıcın tum başta gökhan olmak üzere herkese teşekkürler:) .....
god_cards_67 yeni formalar tanıtıldı gökhan abi üzerinde türkiye amblemide var.ben şu an resim bulamadın sen bulursun belki formaları yapmanı bekliyoruz.
BLACK EAGLE5 Gökhancım öncellikle senin ve herkesin geçmiş Miraç kandilinizi kutlarım mesajın için teşekkür ederim bu seneki yeni formalarımız bence çubuklu forma hariç tam bir fiyasko olmuş ama yinede seni kaliteli çizimlerini çok büyük heyecanla bekliyorum şimdiden kolay gelsin kardeşim ;)
BLACK EAGLE5 Gökhan kardeşim nerelerdesin yaw?Hiç sesin soluğun çıkmıyor allah bilir yine bomba formalarınla gelirsin ;)
nevermind Orjinal Mesajı Yazan: gokhanka BJK 2009-2010 Adidas Çubuklu Forma (Fantezi) made by gokhanka Ne fanteziymiş ama , formanın resmen tıpkısı çıktı :D
BLACK EAGLE5 Orjinal Mesajı Yazan: Yagiz 36 Orjinal Mesajı Yazan: gokhanka BJK 2009-2010 Adidas Çubuklu Forma (Fantezi) made by gokhanka Ne fanteziymiş ama , formanın resmen tıpkısı çıktı :D Gökhanka bu fantezi yaptımı gerçeğin aynısını yapar yada Adidas Gökhanka'dan esinlenmiştir :D:D:D
chacha1903 Ne kadar rezaletya formalarımız bu sene siyah beyaz daha kötü olmazdı gökhankada beğenmedi bence kim beğendiki zaten göz var nizam var allah aşkına kartal yuvası değişiklikmi istiyosun kırmızı formamaızı yap değişiklikmi isityosun 100.yıl formamaız gibi yap değişkilkmi damalı hırvatistan tarzı formanı yap chelseninki gibi yap ne olurki
BLACK EAGLE5 Orjinal Mesajı Yazan: chacha1903 Ne kadar rezaletya formalarımız bu sene siyah beyaz daha kötü olmazdı gökhankada beğenmedi bence kim beğendiki zaten göz var nizam var allah aşkına kartal yuvası değişiklikmi istiyosun kırmızı formamaızı yap değişiklikmi isityosun 100.yıl formamaız gibi yap değişkilkmi damalı hırvatistan tarzı formanı yap chelseninki gibi yap ne olurki Ne yazık ki sonuna kadar katılıyorum inşallah yönetim olaya el atarda formalarımız değişir...
MacTavish Gökhan geldiğinde formaları en iyi şekilde yapacaktır.Hergün yapmayacakmısın,ne zaman yapacaksın diye sormaktan vazgeçin.
kmlerden Beyaz; Sarı-Kırmızı Parçalı; Mor; Bu formalar kolay yapılır diye düşünüyorum fazla uğraştırmaz diye tahmin ediyorum en kısa zamanda bekliyorum =)
kmlerden Buda mor forma için benim çalışmam ilk kez yaptım... çok hoşuma gitti mor forma böyle bir çalışma denedim sizinle paylaşmak istedim... umarım beğenirsiniz... Mor Forma MiniKit: Mor Forma Kit: Mor Forma CM 09 Görüntüsü:
wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: kmlerden Buda mor forma için benim çalışmam ilk kez yaptım... çok hoşuma gitti mor forma böyle bir çalışma denedim sizinle paylaşmak istedim... umarım beğenirsiniz... Mor Forma MiniKit: Mor Forma Kit: Mor Forma CM 09 Görüntüsü: Kendine konu açıp orda paylaşsan daha iyi olur.