dnzcn gökhan abi bildigin gibi besiktasin yeni sezon sponsoru adidas oldu senin formaların sponsoru umbro yerine adidas yapsan olurmuu
gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: dnzcn gökhan abi bildigin gibi besiktasin yeni sezon sponsoru adidas oldu senin formaların sponsoru umbro yerine adidas yapsan olurmuu forma tanıtımı henüz yapılmadı ama adidas umbroya göre daha erken çıkarıyo formaları. biraz daha bekleyelim zaten çıkar çıkmaz yapacağımdan şüpheniz olmasın ;)
micheal essien Orjinal Mesajı Yazan: micheal essien ellerine sağlık gökhan abi çok süperler.istek almadığını biliorum ama eğer boş vaktin olursa gs 2009-2010 fantazi formasını yapabilirimisin?şimdiden teşekkürler isteğimi yapmayacak mısın acaba gökhan abi?
dnzcn Orjinal Mesajı Yazan: gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: dnzcn gökhan abi bildigin gibi besiktasin yeni sezon sponsoru adidas oldu senin formaların sponsoru umbro yerine adidas yapsan olurmuu forma tanıtımı henüz yapılmadı ama adidas umbroya göre daha erken çıkarıyo formaları. biraz daha bekleyelim zaten çıkar çıkmaz yapacağımdan şüpheniz olmasın ;) saolasın gökhan abi sabırsızlıkla bekliyorummm
BLACK EAGLE5 Kanka yine aynen hızla ve kalitenle devam ediyorsun eline sağlık süper olmuş :D Ama kanka yeni formamıza malüm Şampiyonluk içim ay-yıldız amblemide ekler misin lütfen?
god_cards_67 gökhan abi yeni sezon formalarımız cuma günü tanıtılıyor.senden yeni formaları yapmanı bekliyoruz.
gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: BLACK EAGLE5 Kanka yine aynen hızla ve kalitenle devam ediyorsun eline sağlık süper olmuş :D Ama kanka yeni formamıza malüm Şampiyonluk içim ay-yıldız amblemide ekler misin lütfen? ay-yıldız koydum ama pek yakışmadığı için ben de koymaktan vazgeçtim.arkadaşın dediği gibi zaten amblemimizde ay-yıldız var. zaten armamızdaki ay-yıldız tüm yıldızlara bedel değil mi ?
BLACK EAGLE5 Haklısın kanka armamızdaki ayyıldız tüm yıldızlara bedeldir ama yine şampiyonluğumuzu resmileştirmek adına sen yinede update yap istersen ;)