kmlerden yeni formamla birlikte ekledim kardeş. ben yeniyim sitede bilmiyordum yanlış bir şey yaptıysam o dılerm http://soccercenter.net/forum/konu/136537/Galatasaray-2oo9-2o1o-Formalari-Kit-MiniKit-
kmlerden şu anda kimse anlam veremiyor... ama aslında göze hoş gelebilir... taraftarın sadece formayı yani galatasaray takımının ilk defa boyle degısık bır forma giymesi zamanla alısılacaktır... gecen sene turuncu formayı ılk gordugumuzde boyle dıyorduk ama galatasaray sarı kırmızı formayı en cok 2. sırada olarak da turuncu formayı tercıh ettı... yanlıs bılmıyorsam...
BERoKoNy **bence mor renk çok saçma bi fikir.6S'nin Logosunda mor renk varmı ?? üsTünde arma oLmasa FiorenTina'nın yeni forması sanacam**
Alperen_Gs bence ck hoş bir seçim olmuş 2288 i bir okuyun tavsiye ederim neden mor olduğunu anlarsınız. http://www.2288gs.com/
gokhanka Merhaba arkadaşlar. 20 günlük bir tatil sürecinin ardından tekrar aranıza katılıyorum. Tatil yerinde internet cafelerin yetersizliğinden dolayı forumu sürekli takip edemedim ama görüyorum ki hemen hemen bütün takımlar yeni sezon öncesi formalarını tanıtmışlar. Sizlerinde bu yönde istekleri olduğunu gördüm. 2009-2010 Sezonunu geçen yılın lig ve Türkiye kupası şampiyonu Beşiktaşımızın formalarıyla açıyorum. Elimden geldiği kadarıyla diğer takımları da yapacağım. Fenerli ve Galatasaraylı arkadaşlar da üzülmesin yoğun bir çalışmayla bu hafta içinde tüm formalarınızı yayınlamış olacağım. 2009-2010 sezonunun hepimize hayırlı olması dileğiyle... BJK 2009-2010 Formaları made by gokhanka Minikitler
oktay206 işte o geri döndü.... gercek ten emeklerıne saglık bır forma bu kadar ofjınal olurduuu....ya soylıycek fazla bırseyy yokkk.....
BLACK EAGLE5 Kardeşim bekledik ama harbiden sonuna kadar değdi helal olsun ellerine sağlık işte yine gerçek ve kaliteli forma yapımcı Gökhanka'dan Şampiyona yakışan forma çizimleri geldi paylaşım için teşekkür ederim ben 10 gün sonra askere gidiyorum gitmeden sayende yeni sezon formalarıyla son kez FIFA09 oynamanın keyfini çıkaracağım ;)
15Baros merhaba gokhan abi galatasaray formalarıyal birlikte bu fontlarıda yapar mısın?: Galatasaray Home and 3rd kıts font Galatasaray away font
gokhanka Evet arkadaşlar forma çalışmalarına devam ediyorum. Söz verdiğim gibi fenerbahçe formaları. GS formaları da en kısa zamanda burada olacak... FENERBAHÇE 2009-2010 Formaları made by gokhanka Minikitler
ankaragucu_06 gokhan abi ankaragüc formalarını da yapıversen noolur 1 tane yapmışsın ama minikitte 2 tane var gokanka abi
gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: god_cards_67 ellerine sağlık gökhan abi.bizim yeni fontlarıda yaparmısın? font olayına daha sonra gireceğim şu anda tam kesinleşmedi zannedersem çok basit bir font kullanıyoruz oyundaki fontlardan birini seçebilirsin onlara benzeyen var. zannedersem 45 numaralı font bizim fonta biraz benziyordu..