Orjinal Mesajı Yazan: darth_black
Orjinal Mesajı Yazan: dark_road
Arkdaşlar Fifa 09 da Joystick olacakmı olmayacakmı? bilgisi olan yokmu?
Elbette olacak ancak size kötü bir haber olacak ama yine anlaşılmış firmaların joystick kollarını tanıyacak,diğer bilindik çin malı kontorland tarzlarını tanımayacak,gerçi artık istenilen hareket tuşlarını istenilen tuşlara atayabiliyoruz ancak şu bela olan sağ analog olayı için bir çevirici program gerekecek.Bence arkadaşların tercih etmesi gereken marka logitech rumblepad 2 olmalı.Gidip 30 ytl ye çin malı alacağınıza 50 ytl verip kalite bir oyun kumandası alın tepe tepe kullanın ben öyle yapacam.
Valla bi sen cevap yazdın sağol:)
Marka tanıma olayı kötü olmuş bence, çünkü kontorland kolu bana daha kolay geliyor. inan bana 60 ytl ye aldığımı logitech kolunu bıraktım, belkide alışkanlıkdan olabilir. Neyse sorun değil gider bi kol alırız artık.
Fifa 09'u eleştirenlere hak veriyorum çünkü bende hala 07 oynuyorum,08'i aldım en fazla 10 maç yapmışımdır sonra sildim.Ve ben Pes'i hiç sevmeyen birisiyim, yani burada Pes'den övgü ile bahsedemeyeceğim için üzgünüm. Fifa 08'i neden bıraktığıma gelince; Ya arkadaş tamam kolay olmasın dedik zor gol atalım dedik ama, sen kasımpaşayı Barca ayarında yaparsan bu biraz haksızlık ve saçmalık olmazmı? Ayrıca 07'yi almışlar kopyalayıp 08 yazmışlar yani üzerinde hiçbir zahmet bile yok, transferleri unutmayalım:)Burda ise bizi keriz yerine koymuş oluyorlar. Abimde PS3 olduğu için birde onda göreyim dedim, inanılmaz fark var... Burada da biz PC kullanıcılarına saygısızlık yapıldığını düşünüyorum. 09'da ne değişmiş hiç bişey. renklere biraz koyuluk vermişler, oyuncuları sanki ayakkabı cilası ile cilalamışlar, 07 gibi topla birlikte rahatlıkla ceza yayının içine dalıyorsun... Adamlar mol mol bakıyor... Ben açıkcası bu oyuna 10 üzerinde 5 veririm. Eğer böyle devam edersede gider bi konsol alır keyfime bakarım.