Beğenen yada beğenmeyen arkadaşlara saygı duyuyorum ama efsane diye duyduğum tüm haberler yorumlar beni resmen hayal kırıklığına uğrattı ! neden mi ?
1-futbolun en güzel kısmı gol atmaksa ben ha 08 de gol atmışım ha 09 da..xbox da oyun oynayan biri olarak PC'de filelerin aynı 08 gibi kalması beni daha baştan iğrendirdi 09 dan..xbox gerçekçiliğinin yanına yaklaşamaz file animasyonları..EA kasıtlı olarak yapmıyor bence..
2-wembley stadını koymuşlar demoya..nvidia 7600 ekran kartım olmasına rağmen kırık kırık gözüküyo gene stad demirleri..oysa xbox da hiç maç yapmadan sadece stad ışıklarını izleseniz mahvolursunuz..oysa pc deki ışıklar ampul gibi yanıyor..üzme müzme hak getire..
3-xboxda animasyonlar kamera hareketleri pc den farklı yapılıyor hep..09 vidolarından bahsediyorum ama malesef yine oyuncu tepkileri..kamera hareketleri 08 la aynı..bu mu yeniden yazılan oyun..yapmayın Allah aşkına ya..
4-xbox ve ps3 deki paslaşmalar...topun hareketi kazandığı ivme..10 basar fizik olarak pc ye göre..
Arkadaşım neden xbox la kıyasladın ki gibi bir soru sorarsanız cevabım şu olur : EA oyun direktörü demiştiki pc için fifa 09, xbox la yarışacak düzeye getirildi dediği için..
Dolayısıyla arkadaşlar..Sadece güzel bir çim ve süper güzel modellenmiş oyuncularla EA bizi en azından beni kandıramadı..Bakalım orjinalde ne olacak..Eğer bahsedildiği gibi yağmurlu havada top fiziği değişecek..hızlanıp yavaşlayacak diyorlardı..Oyuncular kayıp düşecek diyorlardı.Ben en çok bunu bekliyorum..Eğer buda doğru çıkmazsa...EA ya sağlam bir mail atıcam..Ne yazacağımı tahmin edersiniz artık..
Herkese iyi oyunlar..