Orjinal Mesajı Yazan: SanLi_uLaS
Orjinal Mesajı Yazan: crdsa
Belçika'nın gençleri çok iyi. A milli takımlarında oynatılıyorlar mı bilmiyorum ama çok kaliteli genç oyuncuları var, özellikle defans ve orta sahada. Kompany, Vermaelen, Vertonghen, Pocognoli, Defour, Fellaini, Witsel, Dembele, Mirallas gibi. Forvette tecrübeli Sonck var. Van Buyten ve van Damme'ı da sayarsak kaliteli kadroları var. İyi organize olursa önümüzdeki yıllarda başarı kazanabilirler. Önce zorlanıp yine ikinci yarı yeneceğimizi düşünüyorum.
Boore, Tom De mul... falan filan FM değil bu yaa.. Gerçekten saydıgın oyuncuların profilleri iyide reelde sıfır adamlar. Van Buyten oynamıcak zaten.
Çok çok rahat alıcaz. Aurelio-Balta yok büyük ihtimal. Emrede kadrodan çıkarıldı.
Mehmet Topal - Selçuk
Mehmet Topal - Mehmet Topuz
Selçuk - Mehmet Topuz
Bu kompinasyonlardan çok iyi orta saha adamlarımız çıkabilir. Ama Ayhan falan derse hala birşey diyemicem artık Fatih Terim'e 2010'a da Ayhanla gider artık.. Bazı oyuncuları kabul edip oynatması gerekiyor.
mirallas,dembele,vermaelen,vertonghen,defour,pocognoli..bunların çoğu avrupada oynuyor..reelde sıfır diye birşey olamaz..eğer öyle düşünüyorsan..futbolu bi tek sen biliyorsun avrupa takımları bilmiyor anlamına gelir..
çok genç ve kaliteli bir takım..olimpiyatlarda müthiştiler..belçikanın yükselen bir jenerasyonu var..estonya maçını zor kazanmış olabilirler..bu da fazla ölçü değil..her gün daha iyiye gidicek bu belçika o yüzden erken oynamak bizim avantajımız diye düşünüyorum..
yeneceğimizi düşünüyorumm...ayrıca tribünlerin doluluğuda maçın kaderini belirleyecek..skor tahminim 3-1 veya 3-2..