Sorax Orjinal Mesajı Yazan: cimit üstad bu yamayı indirip pes 4 eimport ettim. giriş menüsü falan değişti ama takımlar, kadroları formalar vs. değişmedi. dosyayı da pes4opt şeklinde değiştirip save klasörüne kaydettim. neden olabilir acaba? bir de resimli anlatım linki ölü onu koyabilir misin? yoksa pes 4 e olmuyor mu? ya da ne değişiklikler yapmalıyım. tşk. PES4'ün dosya isimleri farklı olduğu için onları kabul etmiyor. o yamayı tamamen kuramazsın. Eğer 2010'u tamamlarsam onu PES4'e uygun yapacağım. Onu kurabilirsin...
Sorax Orjinal Mesajı Yazan: cimit ben de boşuna uğraştım. eskisini de bozdum. bekliyoruz 2010 u şimdiden teşekkürler. Sağol...
halit74 yamayı kurdum gayet başaralı eline sağlık çalışmalarının devamını diliyorum ;) sanki oyun biraz yavaşlamış gibi geldi bu yama ile...neyse sorax kardeş winning eleven 8 için 2010 yaması da yapacaksın dimi bekliyoruz :D
Sorax Şuan Show TV'de yayınlanacak olan 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' adlı yarışmaya katıldım. Yamayı çıkartacaktım ama takdir edersiniz ki ara vermem gerek. Yama yine de çıkacak. Tarih belli değil...
Sorax 10 Eylül'den itibaren yapılması durdurulan 'Winning Eleven 8 İçin 2010 Yaması' bugün itibaryle yapılmasına devam edilecektir. Yamanın çıkış tarihi belli değil çıktığı anda burada görmüş olacaksınız...
35_toll Çıkış tarihini hiç söylemeyecek misiniz? Her an çıkabilir mi yani? cimit 2010 un pes4 için uyumlu olacağını söylemiştiniz. bekliyoruz bunu. şimdiden tşk. Sorax Çıkış tarihinde her an bir değşiklik olabileceği için bir tarih belirlemedim. Ne zaman biterse o zaman yayınlanacaktır. Diğer konuya gelince; PES4 uyumlu olacak ama WE8'in 2010 Yamasından 3 gün sonra yayınlanacak. Yama çalışmaları devam ediyor... halit74 yaşşa sorax kardeş yaşşa en kısa zamanda çıkarmanı sabırsızlıkla bekliyoruz..2010 için son transferler,stadlar,formalar tam anlamıyla herşeyi yaparsın sen,başbakan sorax başbakan sorax douss **ya kardeşim ne yalan sölim bizi oyalıyosun gıbı gelıyo ne kadar zamandır beklıyoruz kesın bısı sole ona gore bekleyelım..** tstststs61 aynen kardeşim oyalıyo gibi..bi tarih söylese de ona göre beklesek..soğuttu bizi iyice we den... « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
Sorax Çıkış tarihinde her an bir değşiklik olabileceği için bir tarih belirlemedim. Ne zaman biterse o zaman yayınlanacaktır. Diğer konuya gelince; PES4 uyumlu olacak ama WE8'in 2010 Yamasından 3 gün sonra yayınlanacak. Yama çalışmaları devam ediyor...
halit74 yaşşa sorax kardeş yaşşa en kısa zamanda çıkarmanı sabırsızlıkla bekliyoruz..2010 için son transferler,stadlar,formalar tam anlamıyla herşeyi yaparsın sen,başbakan sorax başbakan sorax
douss **ya kardeşim ne yalan sölim bizi oyalıyosun gıbı gelıyo ne kadar zamandır beklıyoruz kesın bısı sole ona gore bekleyelım..**
tstststs61 aynen kardeşim oyalıyo gibi..bi tarih söylese de ona göre beklesek..soğuttu bizi iyice we den... « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »