Sorax Tarih verirsem eğer herhangi bir aksama olursa yine ertelenmiş olacak. Ama yine de bir tahmin yazayım...
Sorax Çıkarsa derslerden dolayı çıkar... halit74 **sorax kardeş geçen seneki yamada kadrolar ve bazı takımların içeriğini karıştırmıssın bu sene biraz daha dikkat edebilir misin ;)** douss **gün sayıyorum o zaman:D** douss **he bide aklıma gelmısken master lıg de oyuncu yeteneklerı farklı oluyo onuda ayarlıcaksın dimi?** Sorax O kadar detaya girme şansım olmayacak. Birdaha ki yamada olabilir... Bu sene daha da düzenli bir şekilde yapıyorum. 2009 yamasında 12 olan güncel takım sayısı; 2010 yamasında 40 takıma çıkıyor. Oyun içinde zaten toplam 195 takım var. Yani oyunun 5'te 1'inden fazlasına 2010 güncellemesi yapılıyor. 2011 yamasında bu oran ve sayı daha da fazla olacaktır... douss **sadece büyük takımların oyuncularını ayarlama gıbı bı sansındamı olmıcak?:S** halit74 Geçen seneki yamada Türkcell Süper Lig yoktu onu da bu seneki yamanda yapmayı düşünüyor musun Sorax ? douss Geçen seneki yamada Türkcell Süper Lig yoktu onu da bu seneki yamanda yapmayı düşünüyor musun Sorax ? yamanın içerikleri sayfanın en üstünde yazıyo.. Sorax Geçen seneki yamada Türkcell Süper Lig yoktu onu da bu seneki yamanda yapmayı düşünüyor musun Sorax ? Turkcell Süper Lig olacak, ama 'Olmasa da olur' derseniz yamayı 1 Kasım'da çıkarabilirim... douss Geçen seneki yamada Türkcell Süper Lig yoktu onu da bu seneki yamanda yapmayı düşünüyor musun Sorax ? Turkcell Süper Lig olacak, ama 'Olmasa da olur' derseniz yamayı 1 Kasım'da çıkarabilirim... olursa ne zman cıkarmayı dusunuyosun? tstststs61 TSL Olsun Sorax....Çok Süper Olur..Çalışmalarına Başarılar.... Sorax Yama çıkmayacak... halit74 kanki sen önce 1 kasımda TSL'siz çıkar daha sonra da 10 kasımda TSL'li çıkarırsın olur mu Sorax Yamayı yayınlamaya hazırlamak 1-2 gün sürüyor bu işlemi 2 kez yapamam. Fazla vaktim yok... 10 Kasım'da tam olarak yayınlanacak... douss **bi 10 gün daha attı ileri. neyse bekliciz artk kolay gelsin** Sorax Yamayı bir ekip yapmıyor; tek başıma yapıyorum. Takdir edersinki hepsini hemen yapmam mümkün değil. Yama çok ilgi görmeyecek. bunun için rafa kaldırıyorum yamayı. Kişisel bilgisayarımı yarın devre dışı bırakacağım. Geçen sene 2009 Yaması ve onun Ara Transfer eklentisi yüzünden ÖSS'yi kazanamadım. Bu sefer de böyle olmaması için Bu senelik yamalarla uğraşmayacağım. Yaptığım kadarını da yayınlayamam. Böyle düşünmemin nedeni; geri kalan işlere bakınca yığınla çok ve bunları 15 günde LYS Hazırlık dersleriyle birlikte bitirmem imkansız. Benim bu işten bir kârım yok ve bunun için LYS'yi riske atamam. Bu da bu seneki son mesajımdır... douss Yamayı bir ekip yapmıyor; tek başıma yapıyorum. Takdir edersinki hepsini hemen yapmam mümkün değil. Yama çok ilgi görmeyecek. bunun için rafa kaldırıyorum yamayı. Kişisel bilgisayarımı yarın devre dışı bırakacağım. Geçen sene 2009 Yaması ve onun Ara Transfer eklentisi yüzünden ÖSS'yi kazanamadım. Bu sefer de böyle olmaması için Bu senelik yamalarla uğraşmayacağım. Yaptığım kadarını da yayınlayamam. Böyle düşünmemin nedeni; geri kalan işlere bakınca yığınla çok ve bunları 15 günde LYS Hazırlık dersleriyle birlikte bitirmem imkansız. Benim bu işten bir kârım yok ve bunun için LYS'yi riske atamam. Bu da bu seneki son mesajımdır... belliydi zaten böle bişey yapıcaın neyse canın saolsun cimit bari yaptığın 2009 yamasını pes4 e uyarla. 2010 dan vazgeçtim. çünkü 2009 import ettim eski oyunum bozuldu. teşekkürler. « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
halit74 **sorax kardeş geçen seneki yamada kadrolar ve bazı takımların içeriğini karıştırmıssın bu sene biraz daha dikkat edebilir misin ;)**
douss **he bide aklıma gelmısken master lıg de oyuncu yeteneklerı farklı oluyo onuda ayarlıcaksın dimi?**
Sorax O kadar detaya girme şansım olmayacak. Birdaha ki yamada olabilir... Bu sene daha da düzenli bir şekilde yapıyorum. 2009 yamasında 12 olan güncel takım sayısı; 2010 yamasında 40 takıma çıkıyor. Oyun içinde zaten toplam 195 takım var. Yani oyunun 5'te 1'inden fazlasına 2010 güncellemesi yapılıyor. 2011 yamasında bu oran ve sayı daha da fazla olacaktır... douss **sadece büyük takımların oyuncularını ayarlama gıbı bı sansındamı olmıcak?:S** halit74 Geçen seneki yamada Türkcell Süper Lig yoktu onu da bu seneki yamanda yapmayı düşünüyor musun Sorax ? douss Geçen seneki yamada Türkcell Süper Lig yoktu onu da bu seneki yamanda yapmayı düşünüyor musun Sorax ? yamanın içerikleri sayfanın en üstünde yazıyo.. Sorax Geçen seneki yamada Türkcell Süper Lig yoktu onu da bu seneki yamanda yapmayı düşünüyor musun Sorax ? Turkcell Süper Lig olacak, ama 'Olmasa da olur' derseniz yamayı 1 Kasım'da çıkarabilirim... douss Geçen seneki yamada Türkcell Süper Lig yoktu onu da bu seneki yamanda yapmayı düşünüyor musun Sorax ? Turkcell Süper Lig olacak, ama 'Olmasa da olur' derseniz yamayı 1 Kasım'da çıkarabilirim... olursa ne zman cıkarmayı dusunuyosun? tstststs61 TSL Olsun Sorax....Çok Süper Olur..Çalışmalarına Başarılar.... Sorax Yama çıkmayacak... halit74 kanki sen önce 1 kasımda TSL'siz çıkar daha sonra da 10 kasımda TSL'li çıkarırsın olur mu Sorax Yamayı yayınlamaya hazırlamak 1-2 gün sürüyor bu işlemi 2 kez yapamam. Fazla vaktim yok... 10 Kasım'da tam olarak yayınlanacak... douss **bi 10 gün daha attı ileri. neyse bekliciz artk kolay gelsin** Sorax Yamayı bir ekip yapmıyor; tek başıma yapıyorum. Takdir edersinki hepsini hemen yapmam mümkün değil. Yama çok ilgi görmeyecek. bunun için rafa kaldırıyorum yamayı. Kişisel bilgisayarımı yarın devre dışı bırakacağım. Geçen sene 2009 Yaması ve onun Ara Transfer eklentisi yüzünden ÖSS'yi kazanamadım. Bu sefer de böyle olmaması için Bu senelik yamalarla uğraşmayacağım. Yaptığım kadarını da yayınlayamam. Böyle düşünmemin nedeni; geri kalan işlere bakınca yığınla çok ve bunları 15 günde LYS Hazırlık dersleriyle birlikte bitirmem imkansız. Benim bu işten bir kârım yok ve bunun için LYS'yi riske atamam. Bu da bu seneki son mesajımdır... douss Yamayı bir ekip yapmıyor; tek başıma yapıyorum. Takdir edersinki hepsini hemen yapmam mümkün değil. Yama çok ilgi görmeyecek. bunun için rafa kaldırıyorum yamayı. Kişisel bilgisayarımı yarın devre dışı bırakacağım. Geçen sene 2009 Yaması ve onun Ara Transfer eklentisi yüzünden ÖSS'yi kazanamadım. Bu sefer de böyle olmaması için Bu senelik yamalarla uğraşmayacağım. Yaptığım kadarını da yayınlayamam. Böyle düşünmemin nedeni; geri kalan işlere bakınca yığınla çok ve bunları 15 günde LYS Hazırlık dersleriyle birlikte bitirmem imkansız. Benim bu işten bir kârım yok ve bunun için LYS'yi riske atamam. Bu da bu seneki son mesajımdır... belliydi zaten böle bişey yapıcaın neyse canın saolsun cimit bari yaptığın 2009 yamasını pes4 e uyarla. 2010 dan vazgeçtim. çünkü 2009 import ettim eski oyunum bozuldu. teşekkürler. « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
halit74 Geçen seneki yamada Türkcell Süper Lig yoktu onu da bu seneki yamanda yapmayı düşünüyor musun Sorax ? douss Geçen seneki yamada Türkcell Süper Lig yoktu onu da bu seneki yamanda yapmayı düşünüyor musun Sorax ? yamanın içerikleri sayfanın en üstünde yazıyo.. Sorax Geçen seneki yamada Türkcell Süper Lig yoktu onu da bu seneki yamanda yapmayı düşünüyor musun Sorax ? Turkcell Süper Lig olacak, ama 'Olmasa da olur' derseniz yamayı 1 Kasım'da çıkarabilirim... douss Geçen seneki yamada Türkcell Süper Lig yoktu onu da bu seneki yamanda yapmayı düşünüyor musun Sorax ? Turkcell Süper Lig olacak, ama 'Olmasa da olur' derseniz yamayı 1 Kasım'da çıkarabilirim... olursa ne zman cıkarmayı dusunuyosun?
douss Geçen seneki yamada Türkcell Süper Lig yoktu onu da bu seneki yamanda yapmayı düşünüyor musun Sorax ? yamanın içerikleri sayfanın en üstünde yazıyo..
Sorax Geçen seneki yamada Türkcell Süper Lig yoktu onu da bu seneki yamanda yapmayı düşünüyor musun Sorax ? Turkcell Süper Lig olacak, ama 'Olmasa da olur' derseniz yamayı 1 Kasım'da çıkarabilirim...
douss Geçen seneki yamada Türkcell Süper Lig yoktu onu da bu seneki yamanda yapmayı düşünüyor musun Sorax ? Turkcell Süper Lig olacak, ama 'Olmasa da olur' derseniz yamayı 1 Kasım'da çıkarabilirim...
halit74 kanki sen önce 1 kasımda TSL'siz çıkar daha sonra da 10 kasımda TSL'li çıkarırsın olur mu Sorax Yamayı yayınlamaya hazırlamak 1-2 gün sürüyor bu işlemi 2 kez yapamam. Fazla vaktim yok... 10 Kasım'da tam olarak yayınlanacak... douss **bi 10 gün daha attı ileri. neyse bekliciz artk kolay gelsin** Sorax Yamayı bir ekip yapmıyor; tek başıma yapıyorum. Takdir edersinki hepsini hemen yapmam mümkün değil. Yama çok ilgi görmeyecek. bunun için rafa kaldırıyorum yamayı. Kişisel bilgisayarımı yarın devre dışı bırakacağım. Geçen sene 2009 Yaması ve onun Ara Transfer eklentisi yüzünden ÖSS'yi kazanamadım. Bu sefer de böyle olmaması için Bu senelik yamalarla uğraşmayacağım. Yaptığım kadarını da yayınlayamam. Böyle düşünmemin nedeni; geri kalan işlere bakınca yığınla çok ve bunları 15 günde LYS Hazırlık dersleriyle birlikte bitirmem imkansız. Benim bu işten bir kârım yok ve bunun için LYS'yi riske atamam. Bu da bu seneki son mesajımdır... douss Yamayı bir ekip yapmıyor; tek başıma yapıyorum. Takdir edersinki hepsini hemen yapmam mümkün değil. Yama çok ilgi görmeyecek. bunun için rafa kaldırıyorum yamayı. Kişisel bilgisayarımı yarın devre dışı bırakacağım. Geçen sene 2009 Yaması ve onun Ara Transfer eklentisi yüzünden ÖSS'yi kazanamadım. Bu sefer de böyle olmaması için Bu senelik yamalarla uğraşmayacağım. Yaptığım kadarını da yayınlayamam. Böyle düşünmemin nedeni; geri kalan işlere bakınca yığınla çok ve bunları 15 günde LYS Hazırlık dersleriyle birlikte bitirmem imkansız. Benim bu işten bir kârım yok ve bunun için LYS'yi riske atamam. Bu da bu seneki son mesajımdır... belliydi zaten böle bişey yapıcaın neyse canın saolsun cimit bari yaptığın 2009 yamasını pes4 e uyarla. 2010 dan vazgeçtim. çünkü 2009 import ettim eski oyunum bozuldu. teşekkürler. « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
Sorax Yamayı yayınlamaya hazırlamak 1-2 gün sürüyor bu işlemi 2 kez yapamam. Fazla vaktim yok... 10 Kasım'da tam olarak yayınlanacak...
Sorax Yamayı bir ekip yapmıyor; tek başıma yapıyorum. Takdir edersinki hepsini hemen yapmam mümkün değil. Yama çok ilgi görmeyecek. bunun için rafa kaldırıyorum yamayı. Kişisel bilgisayarımı yarın devre dışı bırakacağım. Geçen sene 2009 Yaması ve onun Ara Transfer eklentisi yüzünden ÖSS'yi kazanamadım. Bu sefer de böyle olmaması için Bu senelik yamalarla uğraşmayacağım. Yaptığım kadarını da yayınlayamam. Böyle düşünmemin nedeni; geri kalan işlere bakınca yığınla çok ve bunları 15 günde LYS Hazırlık dersleriyle birlikte bitirmem imkansız. Benim bu işten bir kârım yok ve bunun için LYS'yi riske atamam. Bu da bu seneki son mesajımdır... douss Yamayı bir ekip yapmıyor; tek başıma yapıyorum. Takdir edersinki hepsini hemen yapmam mümkün değil. Yama çok ilgi görmeyecek. bunun için rafa kaldırıyorum yamayı. Kişisel bilgisayarımı yarın devre dışı bırakacağım. Geçen sene 2009 Yaması ve onun Ara Transfer eklentisi yüzünden ÖSS'yi kazanamadım. Bu sefer de böyle olmaması için Bu senelik yamalarla uğraşmayacağım. Yaptığım kadarını da yayınlayamam. Böyle düşünmemin nedeni; geri kalan işlere bakınca yığınla çok ve bunları 15 günde LYS Hazırlık dersleriyle birlikte bitirmem imkansız. Benim bu işten bir kârım yok ve bunun için LYS'yi riske atamam. Bu da bu seneki son mesajımdır... belliydi zaten böle bişey yapıcaın neyse canın saolsun cimit bari yaptığın 2009 yamasını pes4 e uyarla. 2010 dan vazgeçtim. çünkü 2009 import ettim eski oyunum bozuldu. teşekkürler. « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
douss Yamayı bir ekip yapmıyor; tek başıma yapıyorum. Takdir edersinki hepsini hemen yapmam mümkün değil. Yama çok ilgi görmeyecek. bunun için rafa kaldırıyorum yamayı. Kişisel bilgisayarımı yarın devre dışı bırakacağım. Geçen sene 2009 Yaması ve onun Ara Transfer eklentisi yüzünden ÖSS'yi kazanamadım. Bu sefer de böyle olmaması için Bu senelik yamalarla uğraşmayacağım. Yaptığım kadarını da yayınlayamam. Böyle düşünmemin nedeni; geri kalan işlere bakınca yığınla çok ve bunları 15 günde LYS Hazırlık dersleriyle birlikte bitirmem imkansız. Benim bu işten bir kârım yok ve bunun için LYS'yi riske atamam. Bu da bu seneki son mesajımdır... belliydi zaten böle bişey yapıcaın neyse canın saolsun
cimit bari yaptığın 2009 yamasını pes4 e uyarla. 2010 dan vazgeçtim. çünkü 2009 import ettim eski oyunum bozuldu. teşekkürler.