angiers Tmm kardesım saolasın. Bısey daha dıım cok ıyısın bu konularda sayende we8 cok zevklı bı oyun halıne geldi harbi emek veriosun ellerıne saglık.
Sorax Sağol, sadece Winning Eleven 8 değil Winning Eleven 7, Winning Eleven 9, PES 4, PES 5 ve PES 6'ya da güncelleme yamalarıyla hayat vereceğim... Winning Eleven 8'den sonra diğer oyunlara da yamalar çıkacak...
Sorax Biz sadece 'Option File' yaması asla yapmayız. Sadece kadrosu olan ve başka hiçbir şeyi olmayan yama amatör yamadır. Eğer böyle birşey yapacak olursak tabiki kapsamlı bir yama olur. Umarım soruna cevap verebilmişimdir. Bu arada 'Winning Eleven 8 İçin 2010 Yaması' ikinci bir gelişmeye kadar yayınlanmayacaktır. Sebebi: PES 2010 varken bu yamanın yapılmasının gereksiz olması ve Winning Eleven 8'in artık oynanmamasıdır.
angiers ya arkadaşım yayınlıcam demıstın ? senı beklıorum ve benım gıbı beklıyende var emın ol en azından yaptıgın kadarını yollıyabılırsen cok sevınırım .
Sorax Orjinal Mesajı Yazan: DJ Buraq PES 6'ya yapacağınız güncelleme ne zaman çıkar Ona daha başlanmadı bile ve çıkacağı da kesin değil. Sadece yapılması düşünülüyor...
Sorax Orjinal Mesajı Yazan: angiers daha cvp vermedın kardesım we8 ıcın ? Yamayı yapmayı 10 gündür durdurdum. Bu birilerinin bana yamanın gereksiz olduğunu ve WE8'in artık oynanmadığını söylemesiyle oldu. Normalde 20 Eylül'de bitecek olan yamayı kafama göre birgün çıkaracağım. Bitmiş halde değil zaten %65 tamamlanmış halde duruyor. Bu haliyle de yayınlamam. Çünkü ben hiçbir yamayı eksik yayınlamadım. Sadece size Ekim ayında çıkabilir diyebilirim...
alikemal737 Yha arkadaşlar bırakın allahınızı seversiniz sitede kalalım diye kandırıor bizi 2010 yaması 20 eylülde hazır dediler 2 gün kaldı hala ne ses var ne seda..?
Sorax Hiçbirimizin yama yapma zorunluluğu yok. Burası bizim yaptığımız yamaları paylaştığımız bir platform. Yamayı indirince benim cebime giren birşey yok. Yani bu işten bir kârım olmamasına rağmen ben aylarca uğraşıyorum. Emeğe saygı gösterilmezse ne ses olur ne de seda...
cimit sen azminden kaybetme bence. biz hala pes 4 oynuyoruz ve yamayı bekliyoruz. bir de bu w8 yaması pes4 e olur mu? olmazsa pes4 yaması ne zaman çıkar? teşekkürler. emeğine saygı.
Sorax Orjinal Mesajı Yazan: cimit sen azminden kaybetme bence. biz hala pes 4 oynuyoruz ve yamayı bekliyoruz. bir de bu w8 yaması pes4 e olur mu? olmazsa pes4 yaması ne zaman çıkar? teşekkürler. emeğine saygı. WE8'in yamaları PES4'le uyumlanabilir. Yani PES4 için de bu yama geçerlidir...
cimit üstad bu yamayı indirip pes 4 eimport ettim. giriş menüsü falan değişti ama takımlar, kadroları formalar vs. değişmedi. neden olabilir acaba? bir de resimli anlatım linki ölü onu koyabilir misin?
cimit üstad bu yamayı indirip pes 4 eimport ettim. giriş menüsü falan değişti ama takımlar, kadroları formalar vs. değişmedi. dosyayı da pes4opt şeklinde değiştirip save klasörüne kaydettim. neden olabilir acaba? bir de resimli anlatım linki ölü onu koyabilir misin? yoksa pes 4 e olmuyor mu? ya da ne değişiklikler yapmalıyım. tşk.
angiers Kardeşim çıkar da şu yamayı ne zaman çıkarırsan çıkar ekimide bekleriz . Gerçekten emek veriyosun o kadar yapmışsın zaten ;)ilgin için saol