GENEL AÇIKLAMA:
Tabii ki tek başına yama yapılınca çok zor oluyor.Ben de fifa 07 edition patch'i devraldığımda bir enkaz vardı ortada kullanıcılar hataları teker teker söyledi hep fix çıkardım versiyon ilerletmedim ve gerçekten zor oldu.En son hepsini düzelttim ama son sürümünde creation master adlı programın bir hatası yüzünden (Patch Maker kısmında patch'imi oluşturdum ama 203mb'lık dosyayı geri import edemedi) yamayı sıfırlamak zorunda kaldım.Sende enkaz devralmış sayılırsın WE8 2004 oyunu ve neredeyse hiçbirşey lisanslı değil.Ben sadece benim başıma gelenin senin başına gelmemesi için uğraşıyorum.Anladığım Kadarıyla Pes5 yada Pes6 yamasını forma,menü,lisan vs. gibi özellikler ekleyerek WE8'e uyarlamışsın.
İNCE DETAY:
-Vodacom Park (Galiba Santiago Barnebau) Dikey Senkronizasyon sorununa benzeyen bir sorun var aynı Seoul Stadında olduğu gibi.
-Bazı formalar karışmış.Örn; Sunderland forması WestHam'ın forması gibi gözüküyor.Almanlarda Vfl Bochum forması Vfl Bochum Takımı olmadığı halde FC Köln formasıyla karışmış (Başka yamayı uyarladığını spiker konuşmalarından ve bu Bochum olayından anladım)
-Karim Benzema gibi bazı önemli isimler oyunda bulunmuyor.
-Oyunda bulunan gerçekte düşmüş stok takımlar yerine yeni çıkan takımlar yapılmamış (Örn; Birmingham Yerine Hull City Yapılabilinir)
-Avni Aker Stadı Gereksiz-Trabzonspor yok
-İngilizce olan soundlar yerine 0,1 sn'lik sessizlik (Noise) importlanabilinir (Bu tarz basit kesme, ses kaydetme ve basit efekt programı gerekiyorsa Audacity (Freeware),Profesyönel Çalışırım diyorsan Sony Sound Forge Studio (Shareware Full Sürüm Web'de Mevcut),10 sn'lik müzikler (Beat) yapmak istiyorsan FL Studio (Shareware-Full Sürüm Web'de Mevcut), MİD ses kalitesinde 100+ enstrumanla müzik yapmak istiyorsan Keyboard Music (Trial/Full Sürüm Web'de Mevcut) öneririm.
-Yabancı Futbol Oyunları Yama Sitelerini gezmeni öneririm: soccergaming.com, pesfan.com gibi...
Soccergaming'den İşine Yarayabilecek Kesitler: (Forumuna da bakarsın)
PES4 YAMALARI:
http://downloads.soccergaming.com/main.php?game=Pro%20Evolution%204
İLGİNİ GERÇEKTEN ÇEKEBİLECEK BİR YAMA: (The Wolf Furry Evolution Patch - Wolf Furry Değişim Yaması)
http://downloads.soccergaming.com/download.php?id=00009601
Description: This is a must have for any PES4 PC owner. It changes literally everything in the game allowing to you experience 100% authentic kits, rosters, chants, boots, stadiums etc.A full list of features and installation instructions can be found in the readme.txt.
Önemlilerini Çevireyim:
Bütün Takımların formaları,kadroları,tezahuratları,stadyumları,kramponları vs. . Tüm değişikleri ve yükleme anlatımını readme.txt'de bulabilirsin.
Bence Bunu İndir. Tahminim 2006 Yılına aittir. Ama indirme sayfasında yıl belirtmemişler.Transferleri yaparsın zaten tema fln. Elinde var. Bence kaçırma forma,logo, tezahurat, krampon, stadyum yapımdan kurtulmuş olursun.
Şu anlık bu kadar.3D Modelleme,Prof.Grafik vs. program gerekiyor ise mail adresimden ulaşabilirsin (atahano194@hotmail.com)