Skibbe tam benim kafamdaki hamleyi yaptı Karan-Baros değişikliği ile,ayrıca habip'e katılıyorum ve ekliyorum sen hakikaten futbol bilginde eksikliğin var.Kewell'le Arda'nın nereye atacağını nereden bilecekmiş? ba ba ba!Kewell'le iki sene aynı takımda top oynadı bu adam.Nereye atacağını o bilemeyecek de ben mi bileceğim.Ayrıca girdiği süre zarfında fena da işler yapmadı adam.
Galatasaray gol atamıyorsa sorun forvetlerinden kaynaklanmıyor.Topal-Linderoth-Ayhan kim oynuyorsa o orta ikilide birinin biraz daha ofansif yükü üzerine alması gerekiyor.Topal ve Linderoth biraz daha düz amiyane tabirle hamal oyuncular.Ayhan bu pozisyonda ikilinin öbür teki olarak oynadığı düşünülürse ve ayrıca G.Antep'te oynarken AMF pozisyonunda oynadığı ayrıca Sivas maçında bu mevkide denenip sırıtmadığı tescilli olduğuna göre savunmanın arasına gömülmek yerine biraz daha kendisine güvenip ileri doğru hamlelerde bulunması gerekli diye düşünüyorum.Topal geriden top çıkarma konusunda yeterince yetenekli zaten.
Ayrıca neden bas bas Morgan De Santics oynasın dediğimiz Olembe'nin şutundan sonra net anlaşılmıştır umarım.
Hakem çoğu pozisyonda ağır kaldı ve takdir haklarını biraz fazlaca Kayseri lehine kullandı.Mehmet Topuz'un Meira'ya eliyle yüzüne müdhalesine sarı kart verilebilirdi.Arda'nın ceza alanında düşürüldüğü bir pozisyonda da muallak içinde kaldım.Penaltı olup olmadığı konusunda emin de değilim..