Neo Saidou kasabı umarım yine oyuncularımızdan birini sakatlamaz. Önceden bu kadar sert oynamıyordu bu adam nolduysa Galatasaray'a karşı Süper Kupa maçında çok sertti.
cracks purovic sakat tolunay kafkas yetiştirmeye çalışıyoruz dedi.ayrıca aydında öyle. bana kalırsa yeneriz.kayseri büyüklere karşı açık oynuyor.defansı yetersiz kalıyor.
Sergio Ramos Kayseri'nin puan çıkaracağını hem düşünüyor, hem de umuyorum. Baros pek hazır değil bu maça göre eleştirmeyin diyorum ayrıca. Çünkü maça damga vuracak bir oyun sergilemeyeceğine eminim. (bu lafımı yemem inşallah :D)
crdsa Orjinal Mesajı Yazan: Sergio Ramos Baros pek hazır değil bu maça göre eleştirmeyin diyorum ayrıca. Çünkü maça damga vuracak bir oyun sergilemeyeceğine eminim. (bu lafımı yemem inşallah :D) Normalde böyle olması lazım, katılıyorum sana. Ama başlangıçlar iyi oluyor genelde. Bu sene Kewell, geçen sene Lincoln mesela. Veya Revivo 3 gol atmıştı yanlış hatırlamıyorsam ilk maçta. Gerçi Enke olayı da var ama o farklı :D
Venom **Ayağının tozuyla biz de gol(ler) atmasını beklemiyoruz ancak futbool bu, Baros'un da sağı solu belli olmayınca, her şey olabilir.**
Heisenberg eger bizim futbolcularmız formasının armasının önemini anlarsa bizim yenemeyicemiz takım olmaz sadece bunun farkına varalım...bence şuan çogu farkında diil özellikle lincoln..
Neo Orjinal Mesajı Yazan: Sergio Ramos Kayseri'nin puan çıkaracağını hem düşünüyor, hem de umuyorum. Baros pek hazır değil bu maça göre eleştirmeyin diyorum ayrıca. Çünkü maça damga vuracak bir oyun sergilemeyeceğine eminim. (bu lafımı yemem inşallah :D) Sana Galatasaray forumlarına uğramamanı tavsiye ediyorum. Bir öneri olarak al bunu.
Freak. Valla kendi kendime bu soruyu ilk sorduğumda aklımdan geçen ilk skor Galatasaray'ın bu maçı 2-1 alacağı yönündeydi. Ne olursa olsun lige iyi başladılar. Kayseri açık oynayıp bu maçı kaybeder düşüncesindeyim.
Passenger KAYSERİSPOR Souleymanou Ali Turan Aydın Eren Güngör Toledo Mehmet Topuz Abdullah Saidou Olembe Puroviç Aghahowa GALATASARAY De Santics Servet Meira Linderoth Hakan Balta Barış Ayhan Arda Kewell Aydın Ümit Karan
Venom **Karan'dan iyi bir performans bekliyorum, malum Baros ve Nonda'nın arkasında yedek kalmaması için kalitesini göstermesi gerek.**
Neo **Bu kadroda kilit oyuncu Ayhan olarak gözüküyor. Defanstan top çıkarmakta zorlanırız yoksa. Ayhan dışındaki oyuncular(Barış,Arda,Kewell,Aydın,Ümit Karan) hücuma yönelik çünkü.**