jetli14 Orjinal Mesajı Yazan: duhann8 linkler kırık sallama yawrum şuan indiriyom ben :) saolasın paylaşım için teşekkürler
feelgoodd Ben YükLedim YamaYı eLine sağLık.. oyun açıLıyo ama ses var görüntü yok siYah ekran sizce ne oLabiLir sorun :S
lion2000 yamayı bi daha yükle ve talimatları iyicene yerine getir bende de arada sırada oluo yamayı tekrar yükle setuptan yükle bi daha indirmene gerek yok yani
Misket Limonu Kolonyası ben bu yamayı oynadım ama bence bank asya 1. lig takımları master leaguede seçilebilseydi daha iyi olurdu;
sikroad gökhan emegin için cok saol ama bu yamayı yükledim fenerbahce galatasaray isminde ve futbolcular gsda gs fenerbahce fenerbahce galatasaray yapmıssın lig tv filan de yok . msn mesaj atarsan sevinirim.. samil_emre_78@hotmail.com sebeblerini yazarsan sew . iyi calısmalar
canerkk Ben herşeyi yaptım ama kurulumda kitserver da işaretlemem gereken yerler işaretlenmiyor. YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
anilfb98 yama çok güzel yükledim herşeyide dogru yaptım ama fenerbahçede psv kadrasu bank asya 1.lig takımlarında player1 player2 falan nasıl düzelebilir?
35_toll Orjinal Mesajı Yazan: anilfb98 yama çok güzel yükledim herşeyide dogru yaptım ama fenerbahçede psv kadrasu bank asya 1.lig takımlarında player1 player2 falan nasıl düzelebilir? Her oyuna girdiğinde Edit'e girip Yükle yapmalısın..