mehmetakar Ellerine sağlık kardeş . Yama süper olmuş indirip deneme fırsatım türkçe spikeri indiriyorum oyundaki siyah kran sorununu kaldırmak için o indirme bitince senın yamayı indireceğim
henryosman arkdasım yardımcı olurmusun.kurdum oyunu hersey tamam fakat Türk takımlarını alınca oyun hata raporu veriyor.neden oluyor yardımcı olurmusun...
henryosman s.a abi bişe soracam yaa.oyunu kurdum hersey tamam gibi görünüo fakat Türk ligine girince hata raporu cıkıo ve kapanıo sebebi ne olabilir acil yardım...:(
akkuslu kardeş bende yama çalıştı ama ordusporu aldım oyuncular kel bir de ism ler yok yabancı hep pllayer falan yazıyor bi yardım ederseniz
henryosman Orjinal Mesajı Yazan: akkuslu kardeş bende yama çalıştı ama ordusporu aldım oyuncular kel bir de ism ler yok yabancı hep pllayer falan yazıyor bi yardım ederseniz kardes oyuna girmeden önce edit yada düzenleme menüsünden yükle yapman gerekio.yapınca oyuncular normal ama bana kimse care bulamadı:(:(
eypb olmamış kargaş süperlig demişsinde hollanda lig bu yanış hollanda ligi yasan daga iyi olur oky tşkler
MaDkiLL Orjinal Mesajı Yazan: damar06 Kitserver (en az 7.4.1 versiyonu bana atın lütfen? İsteklerini yardım sayfasında yazabilirsin. Ayrıca da sitede vardı istediğin şey, yanlış hatırlamıyorsam. O da olmazsa, Google^da yaz, hemen çıkar.
MaDkiLL Orjinal Mesajı Yazan: damar06 Teşekkürler bir bakıyım eğer bulamassam yardım edermisiniz? Eğer orada da yardım alamazsan, biz yardım etmeye çalışırız.