cagdas2852xx Harika Bir Yama Gerçekten Müthiş Olmuş.Ama benim PC de görüntü gelmiyor.Simsiya Bir Ekran.Sadece Ses Var.Ama Biliyorum ki Yama muhteşem olmuştur.Benim PC göstermese de .
Dj_BeKo39 gokhan arkadasım bunu yükledikten sonra low da oynarsak formalar yine low daki gibi düz formamı olucak ? acil soruya cevaap lütfen :
vamosemre premier ligde formalar takımların ya pembe yada siyah beyaz çıkıyor.Ayrıca türkiye ligi için sorduğum soruya cevap alamadım.HAla hollanda ligi takımlarının logoları ve formaları ile oynuyorum.Yardımlarınızı bekliyorum :(
emrab slm gökhan belgelerime konami klasörünü yükleyince süperlig takımlarının macları acılmıyor yardımcı olursan sevinirim
fahri3566 Orjinal Mesajı Yazan: beqo Güzel bi çalışma olmuş yapanların ellerine sağlık.Boş bi vakit bulduğumda indiricem.
eses_26_06 Gökhan abi bir de Eskişehir Atatürk Stadını yapar mısın? Zaten süper bi stad değil. Salaş bi stad ama rica ediyorum. Açık tribünü çizerken zaten zorlanmazsın :)
lion2000 gkan abi ben bu yamayı yükledim ama ggs den kramponları değiştiriyom hiç bişiy olmuyo değişmio kramponlar çözümü varsa söyler misin???
caner_bjk 10 numara olmus ellerine saglık yalnız stadlar karısmıs inonun adı bursa ataturk ve stad yesil beyaz renklerde diger stadlara bakmadım ama inonu oyle.. tkrar ellerine saglık