arif67 kardes kitserver 7 war bende kurdum sonra yamayı kurdum.sonra oyuna gırıp edıtledım ama yine olmadıı.formalar eski formalar ve takım adlarında uste bjk yazıor ama ts nın forması ve amblemı war lutfen yardım edermısnnn
canerozaskin Orjinal Mesajı Yazan: murathas07 Orjinal Mesajı Yazan: canerozaskin Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: halo34 bana lütfen bi yardımcı olunya ben herşeyi yükledim yaptım şu amblemler ve kadrolar olmadı türkcell süper lig yazıo ama psv falan var lütfen yardımcı olun ... bunun cevabı yazıyo bu konuda cevabı kaçkere yazıldı! oyunun yuklu oldugu yerdeki img nin içindeki cv_0.img dosyasını bi yere kopyala adını cs.img yaz sonra eski yerine kopyala arkds ben kıtserver ıcındekı img dosyasına uyguladım bu dedıgını ve artık oyuna gıremıyorum sımdı ne yapıcam soylermısın en iyisi kitserver le yamayı sil yeniden yukle. kitserverin içindeki değil oyunun yuklu oldugu yerdeki img ninc içine uygula:)
gsuluhan GKAN BAK BEN OYUNU SENİN DEDİĞİN GİBİ YÜKLEDİM AÇIYOM OYUNU SES GELİYO GÖRÜNTÜ YOK YARDIM EDEBİLİRMİSİN ACİİİL!!!!!!!!!!!!!!!!
FeeLDevoTion Orjinal Mesajı Yazan: gsuluhan GKAN BAK BEN OYUNU SENİN DEDİĞİN GİBİ YÜKLEDİM AÇIYOM OYUNU SES GELİYO GÖRÜNTÜ YOK YARDIM EDEBİLİRMİSİN ACİİİL!!!!!!!!!!!!!!!! Bu Soruya Artık Kimse Cevap Yazmasın
adige_kafkas slm arkadaslar bn bu yamayı yukledim kitserveri de yukledim ancak takım isimleri hariç baska bişi deişmedi bana bi yardımcı olursanız sevinirim herkese kolay gelsin
canerozaskin Orjinal Mesajı Yazan: adige_kafkas slm arkadaslar bn bu yamayı yukledim kitserveri de yukledim ancak takım isimleri hariç baska bişi deişmedi bana bi yardımcı olursanız sevinirim herkese kolay gelsin kitserveri install remowe install remowe yap duzelir
canerozaskin Orjinal Mesajı Yazan: totomert Orjinal Mesajı Yazan: gsuluhan GKAN BAK BEN OYUNU SENİN DEDİĞİN GİBİ YÜKLEDİM AÇIYOM OYUNU SES GELİYO GÖRÜNTÜ YOK YARDIM EDEBİLİRMİSİN ACİİİL!!!!!!!!!!!!!!!! Bu Soruya Artık Kimse Cevap Yazmasın evet bu soruya kaç tane cevap verildi konunun diğer sayfalarına bakarsan bulursun
kral1912xx yama ii hoşta neden gsnin kadrosu ajax:D ayrıca bide psv logusnda gs kadrosu neden var:) herşey çok iide bu sorun yamayı batırmış:(
FeeLDevoTion Orjinal Mesajı Yazan: kral1912xx yama ii hoşta neden gsnin kadrosu ajax:D ayrıca bide psv logusnda gs kadrosu neden var:) herşey çok iide bu sorun yamayı batırmış:( sizin gibi adamlar bu scnyi kirletiyor insan önce bi konuyu karıştırır
bayram_803 nasıl ndiricez abi ya ama gerçekten harika olmuş ellerine sağlık resimlerden izlediğim kadarı çok güzel