icebroker super bir yama gökhancım. kesinlikle saygı duyulacak bir basarıya imza atmıssın. soccercenter ailesi olarak seninle birkez daha gurur duyduk calısmalarının devamını dilerim dostum..
bozkurt_rapper Orjinal Mesajı Yazan: oxidee Emeklerinize gerçekten hayranım. Benim sorunum resimdeki gibi skor tabelasında kayma olması. Sanırım 16:9 ekran moduna geçince bu şekilde oluyo...Yanılıyo da olabilirim. Bu konuda bi' fikri olan varsa sevinirim. evet wide ekranlarda bu sorun var aynısı bndede var
FeeLDevoTion gkan abi sen other leaguedeki takımlara bi update çeksen çok sevinirim şimdiden teşşekürler :)
icebroker ah be patron bide taraftar sesi ve gol sonrası müzik birde gece macı olsaymıs hersey DAHA! mukemmel olurmus.. ellerine saglık yeniden. birde arkadaslara sölemek istiyorum eger patch yuklu ise o patch ı kaldırın yoksa isimlerde problem cıkabiliyor.. herkeze iyi oyunlar.
mustafae **bana lütfen bi yardımcı olunya ben herşeyi yükledim yaptım şu amblemler ve kadrolar olmadı türkcell süper lig yazıo ama psv falan var lütfen yardımcı olun ...**
canerozaskin Orjinal Mesajı Yazan: halo34 bana lütfen bi yardımcı olunya ben herşeyi yükledim yaptım şu amblemler ve kadrolar olmadı türkcell süper lig yazıo ama psv falan var lütfen yardımcı olun ... bunun cevabı yazıyo bu konuda cevabı kaçkere yazıldı! oyunun yuklu oldugu yerdeki img nin içindeki cv_0.img dosyasını bi yere kopyala adını cs.img yaz sonra eski yerine kopyala
murathas07 Orjinal Mesajı Yazan: canerozaskin Orjinal Mesajı Yazan: halo34 bana lütfen bi yardımcı olunya ben herşeyi yükledim yaptım şu amblemler ve kadrolar olmadı türkcell süper lig yazıo ama psv falan var lütfen yardımcı olun ... bunun cevabı yazıyo bu konuda cevabı kaçkere yazıldı! oyunun yuklu oldugu yerdeki img nin içindeki cv_0.img dosyasını bi yere kopyala adını cs.img yaz sonra eski yerine kopyala arkds ben kıtserver ıcındekı img dosyasına uyguladım bu dedıgını ve artık oyuna gıremıyorum sımdı ne yapıcam soylermısın
kajmerhan yaamaları kurdum ama oyun türkçe olmadı ama transferler olmuş galatasaray ajax olmuş bazı futbolcuların yüzleri değişmiş çook saçma oldu oyun :)
uA Yigit abi bunun için ggs ye ya da benzer bir programa gerek var mı ? bu arada yamanda yok yok koydugun goruntuler muhtesem elıne saglık...
DfeaR gkhan snn yamaların kalitesi tartısılmaz ztn tartısılcak bi yanı yok yine yapacağını yaptın yamada emeği gecen herkezi tbrik ediorum cok ii bir is cıkarmıssınız bu ve bunun gibi mukemmel yamaları pes 2009 icinde beklioruz
ronyo10 takımların formaları oladı hep değişik renkteler nasıl yapcan lütfen yardımcı olun... ve çok güzel bi yama olmuş ama forma renkleri değişik yardımmmmmmmmm