gkan Orjinal Mesajı Yazan: bayram_803 nasıl ndiricez abi ya ama gerçekten harika olmuş ellerine sağlık resimlerden izlediğim kadarı çok güzel ilk sayfada indirme linkleri var.
selcu12345 ya gokhan kadroları edıt-yukleden ayaraladıkdaa formaları nasıl ayarlıcas bı yardımcı olsann
19921994 yaw ben yamayı indirdimve tüm aşamalarını doğru bir biçimde yaptım kitserveride(7.4.1)kuruluma başlamadan önce kurdum ama yama tam olarak çalışmıyor lütfen bi cevap ver gökhan kardeşşş
musti_fbt gökhan kardeş eline sağlık.ama ben oyunu açamadılm ya.yamayı yükledim masa üstünede çıktı ama oyunu açınca "either the file is damaged or was not correctly installed.please uninstall before installing it again"yazısı çıkyor.yardımcı olursan sevinirim.
rtyuasdf hiç olmamış ya formalar falan armalar hiç olmamış iğrençç feyenord forması var beşiktaşta armasıda feyenord arması
gvn47 ya gkan dostum ellerine sağlık da bir şey sorcam benim pes 2008 i tamamen kaldırmammı lazım bu yamayı kurabilmek için?biraz acemiyiz daha yeni :)) yardımcı olursan sevinirim
blk_10 ya gkan abi bende başlarda kitserver yok ztn yükledim kitserver oluştu ama içinde setup fln yok herşeyi tamamladım masaüstüne geldim silin tekrar yükleyin diyo bi bilgi versen daha acemeyim de...
carlos_3_ oyunu yükledm oyunun ortasnda kapanıp pes 2008 çalışmayı durdurdu diye sorun çıkıyor yardmcı olabilir misin
L.u.C.u.y gökhan abi eline saglık ilk defa yama kurdum setup oldugundan herşey sorunsuz süpeer pes 2009, a da böle yama beklıyoruz sabırsızlıkla herşey çok güzel galatasaray 2002 yi çok beyendım .emegi geçen tüm arklara tşkler.
Alexandrea Pato arkadaşlar ama çok denedik heryere attık ondan sonra formalar filan psv fenerbahçe oldu:@cil yardım.
Chayluck92 Eline saglık kardeşim.Ama dediklerini harfiyen yaptım en son cıkan pes 2008 tsl simgesine giriyorum oyunun sesi geliyor ancak ekran goruntusu yok yardımcı olurmusnz acil lütfenn
Atomik ben sizden bişey öğrencemö ben bu yamayayı yaptım allah razı olsun güzel yapmış yapan arkdaş fakat sorun şu oyuna giriorum çıkıyorum tekrar girdiğimde ise hata raporu gönderiyor anca pc ye reset atınca tekrar girebiliyorum hep böylemi yapcam yaf :(
Atomik yapacağınız yama bukadar olur zaten :@ ne diyim ki bi yama çıktımı eski oyun daha güzel gelio insana yapılan yamalar güzelleştirio oyunu tamam da oyunu bozuolar al yazdık sorunumuzu cevap veren yok
kinesis benim şöyle bir problemim var.Oyun değil de maç ekranının açılması full screen de neredeyse 2 dakikayı buluyor.Windowed modda 20 sn alıyor en fazla.Yamayı kurmadan böyle değildi.Neden kaynaklanıyor olabilir ? Yardım eden olursa sevinirim
rebel_boy91 yaa benim bi sorunum var ajaxta galatasaray takımı var galatasarayda başka takım karışık oldu yaa lütfen yardım edermisiniz ??? :(
frkn_esk dosyayı arşivden çıkrtın diyosunda sayfa 36da dosya arşivden çıkmıyo diyo tam 5 tane hata veriyo her seferinde %59 unda takılıyo