Yamayı az önce kurdum;
Öncelikle kurulumla ilgili söleyeceğim tek şey gayet kolaydı ancak setup'ın içindeki PES2008.exe'yi keşke eklemeseydniiz. Sorun yaratan o dosya oldu bende. Yeniden orjinal DVD'den exe'yi atıp kitserver'ı install ettim.
Hoşuma gidenler çok fazla deil dogrusu bir çok konuda hayal kırıklığına uğradım.
Stadyumlar Screenshotlardaki gibi değil, renk seçimleriyle ilgili çok ciddi bir sıkıntı var.
**- Çimler çok kötü, göz alıo kesinlikle. Dokuları da çok yapmacık. Ama bütün stadlarda henuz oynamadım bazılarında farklı olabilir emin değilim yine de.**
- Oyuncu yuzleri hoş, beğendim.
**- Oyuncuların güçleri çok fazla bence, Türkiye ligi hakkından fazla kaliteli.**
- Pankartlar neden yarısı çıkıo anlamış değilim.
**- Spiker fena değil. Goturuyor oyun sırasında.**
- Formalar da fena değil her ne kadar renk seçimleriyle ilgili yine bir saturasyon sorunu olsa da çizimleri hoş.
**- Bende lig tv arayuzu yuklenmedi sanırım bu sorun benden kaynaklanacaktır ama Screenshotlarda gördüğüm kadarıyla başarılı olmuş.**
* Meira'nın neden oyunun orjinalinde olan yuzunun kullanılmadıgı gibi bir çok veritabanı garipliği var ama database hazırlamak kolay değil o yuzden göz ardı edilebilir.
Sonuç olarak:
Emeği geçen herkese içten teşekkürler.