Orjinal Mesajı Yazan: LuNaT1C
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: oguzhan48
gkan yazdığım sorunlara çare bulunamicakmı niye yama yükledik o zaman. ek bi düzeltme yaması çıkarılamıyomu peki?? bizde duvara anlatıyomuşuz gibi hissetmeyelim. lüütfen ! yalnız şunu anladım bu yama test aşaması diye bişi yaşamamış direk vermişiniz bence bu yama olmamış ! neden derseniz liverpoolda oyundan atıyor tsde edite geliyoruz erginde oyundan atıyor ! trabzonspor gibi bi takımın faceleri inanılmaz berbat 5 tane peste bulunan orjinal face dışında hepsi sallamasyon yapılmış biraz daha hassas olun lütfen
Ne diyorsun sen be.Yamayı düzgün kuramıyorsunuz,yapamıyorsunuz gelip burda gayet de süper yapılan çalışmaya laf yapıyorsunuz.Beğenmiyorsan sil kardeşim,zorla yükle denilmiyor sana.O kadar anlatmış resimli olarak.İyice dikkatli bakın yapın.Gelip burada boş boş konuşmayın.
arkadaşım sen IQ seviyeni bi ölçtür istersen.. kuramadım diye bi cümle sarfetmedim.okudun cümlenin 2 hecesini damdan düşer gibi atlıyosun öle ahkam kesmeyle adam olunmuyor ! ben arkadaşın emeğine saygı duyuyorum yapmış bi yama ve kullanıma açmış bizde yükledik ve normal bi şekilde hataları rahatsız olduğumuz şeyleri yazıyoruz ! YAZMAYALIMMI !!! özeleştiri yapıyoruz burda düzeltebilirsen seviniriz diyoruz bidaha kelimelerine dikkat et seviyesizliği SEVMEM(BU ARADA 15 YAŞINDAKİ Bİ ÇOCUKLA POLEMİĞE GİRMİŞİM YENİ GÖRDÜM KUSURA BAKMAYIN)