efecan88 arkadaşlar yamayı yükledim kurdum ama oyunu için tıkladığımda ses var görüntü yok pencere açılıyo küçük ama simsiyah sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim..
Caliente__ ben gkanın yamalarıyla baya oldu tanışalı en az 3-4 yıl olmuştur. bazı mesajlarda saygısızca, bilmiyorsan girişme bu işlere diye yazanlar olmuş. valla bence siz bilmiyosanız kurmayı siz girmeyin. bilmeyip halen daha kurmak gibi bir niyetiniz varsa sorun söylesin adam. o kadar emek ver bide üstüne bilmiyo damgası ya bu işi onun kadar iyi yapan bence yok varsa da onunda emeklerine sağlık. gkan şuan yamayı indiriyorum kotada yer yok ama bence değer. bıktım yabancı takımlarla oynamaktan. kolay gelsin.
twimtwim emegıne saglık kardes cok mukemmel bı yama olmus , tek hosuma gıtmeyen sey zaman gostergesı cok buyuk yer kaplıyo yukarda oyun esnasında acı kapatıyor bu zman gostergesını orjınalıne dondurebılırmıyız acaba tsk
uaahmet valla baba on numara olmus elıne aagına saglı sagolasın. bu gune kadar yapılmıs en guzel yama bence ama turuncu gs forması yok:)
ylnzkrt89 kardeşler ben yükledim söyle bir yazı geliyor açılmıyor either the files is damaged or was not correcty installed.plase unistall before installing it again.
Neo Yardım isteyen arkadaşlar önceki sayfaları bir okuyun. Doğru yaptığınız sürece olmaması için bir neden yok.
juniyear hocam şimdi yükledim resimli açıklamadan faydalandım ilk seferde yükledim herşey mükemmel ellerine sağlık türkçe spiker yok sanırım ??? yinede mükemmel elllerine sağlık
bigbaris part 2 yi de yüklemek gerekiyormu birde bu yamaya uygun türkçe spiker yaması var mı arkadaşlar
mami1905 zaten yüklenince türkçe spiker oluyo ya ben 48 deki kitserveri indiremiorum biri ollasın linki 7.4.2 yi indirdim oyun maça girio hiç bişi gözükmüyo sadece forma gözüküyo odakitserver fotosundaki gibi yardım edin
gkan Orjinal Mesajı Yazan: Steven tsl0809_setup.part1'de sorun var düzeltirsen sevinirim... Linklerde sorun yok.
efecan88 arkadaşlar yamayı kurdum düzgün bir şekilde oyunu açtım kapkara.. sadece ses geliyor demo fln menüye giriyorum klavyeyle yönetiyorum ama simsiyah ekran görüntü yok sebebi nedir çaresi nedir lütfen yardımcı olun..
efecan88 arkadaşlar dün de yazmıştım beni takan olmadı :) bi el atın şuna ya sebebi nedir yani üstte yazdım..
_MAHMUT_ acaba bu sitede indirebileceğim bir türkçe sipiker yaması varmı pes 2008 için bu yamanızı indirdim çok güzel...