Tesekkur ediyorum yorumun icin.
Ve Sampiyonlar Ligi 1.Tur rakibimiz aciklandi.Cok zor bir kura cektik

ARSENAL

Arsenal Futbol Kulübü (Arsenal, The Arsenal, The Gunners olarak da bilinir) Kuzey Londra'da kurulu, İngiltere Premier Ligi'nde oynayan futbol kulübüdür. 13 defa lig şampiyonluğu, 10 defa kupa şampiyonluğu kazanmıştır.
Teknik Direktor Muhammet Ali Sahin'den Kura Degerlendirmesi.
Sahin: "Korktugum Basima Geldi"
Genclerbirligi Teknik Direktoru Muhammet Ali Sahin, Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal ile eşleşmiş olmaktan dolayı korktugunu kaydetti.
"Arsenal ile eşleştiğimiz için korkuyorum" diyen Sahin, “İnşallah onları eleyeceğiz ve bir üst tura çıkacağız. Ama bu hic kolay olmuyacak rakibimiz avrupanin en iyi takimlarinindan birisi. İlk maçı kendi sahamızda oynayacak olmamız avantaj sağlayacaktır. Şampiyonlar Ligi'nde onlardan daha yeni bir ekibiz. Kendi seyircimiz önünde çok iyi oynuyoruz. Bu avantajı değerlendirebiliriz. Rakibimizin bizden daha iyi olmadığını görebilmemiz açısından, ilk maçı burada oynamak avantaj olacaktır” diye konuştu.
Arsenal son dönemde yakaladığı çıkışa dikkat çeken ve gruptan birinci çıktığını aktaran Sahin, “Ancak diğer rakiplere baktığımız zaman hepsinin yıllardır neler yaptığını herkes görüyor. Çekenler iyi bir kura çektiklerini düşünmüşlerdir. Onları yenebilecek gücümüz var yenilme ihtimalimizin yuksek goruyorum ama biz genc bir takimiz onumuzde cok basarili gunler var. İlk maçta iyi bir skorla avantaj elde edebilirsek deplasmanda alacagimiz beraberlik bize yeter” dedi.
Genclerbirligi futbolcu Maldonado ise, “Bu saatten sonra kim çıkarsa çıksın güçlü takımdır. Rakibimiz de çıkış içinde. Ancak aynı çıkışı biz de gösteriyoruz Avrupa'da. Zor ve güzel maçlar olacağını düşünüyorum. İnşallah turu geçen biz oluruz” diye konuştu.
___________________________________________________________________________________________________________________
Sezonun ikinci yarisi icin tek transfer yaptik.

G.Birligi Mevlut Erding ile her konuda anlasti ve oyuncunun bugun 2.30'daki ucakla Ankaraya gelip imza atmasi bekleniliyor. Oyuncunun takimina 2.2m bonservis bedeli oduyen G.Birligi oyuncuya aylik 40.000$ oduyecek.
Mevlut" Turkiye'de futbol oynamayi cok istiyordum ozellikle G.Birligine geldigim icin cok mutluyum.G.Birligi genc bir takim ve gencler ile cok ilgileniliyor. Avrupa'da yakaladigi basari grafik ile nasil guclu bir takim oldugunu gosterdiler." dedi.
___________________________________________________________________________________________________________

Fortis turkiye kupasi maclarini yaptik. Ve gruptan nagmaglup ciktik
Samsunspor macina sirf turk oyuncularimiz ile ciktik ve farkli bir galibiyet aldik. Engin Baytar Aranguiz geldikten sonra onun yedegi olarak oynuyordu ve bu macta ilk 11'de oynamayi hak ettigini gosterdi bana.

Yeni transferimiz Mevlut bu macta harika oynadi 1 gol atip 1 asist yapti ve onemli bir oyuncu oldugunu kanitladi.
Bu maclar benim kendisini tanimam icin cok onemliydi ve ilk elektirigi cok iyi yansitti.

Gruptan cikmayi onceden garantiledigimiz macta yine Turk oyuncularimiz ile ciktik ve maci net bir skorla kazandik. Mevlut bu macida bos gecmedi,ve iyi bir transfer yaptigimi dusunuyorum.

Ve gruptan namaglup ciktik.

TURKIYE KUPASI CEYREK FINAL RAKIP- KONYASPOR

Arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum...