Ankara'da taraftar ecel terleri doktu 3-2
Macin ilk yarisini cok rahat gecirdik 3 gol ile tamam dedim bu mac bizim.
Bizim oldu ama sandigim kadar kolay olmadi ozellikle 83. dakikadan sonra rakip daha cok bastirdi. Mac boyunca etki gosteremediler ama son 10 dakika'da bize karsi baya bi etkili oynadilar sonucta mac bizim.

G.Birligi sert Manisa kayasina carpti 0-1

Zorlu Real Madrid maci oncesi bu yenilgi takimdaki moralleri bozdu. Taraftarlar ve yonetim Aranguizi suclu buldular gordugu kirmizi kart yuzunden. Maca gelirsek hersey ortada biz oynadik onlar kazandi. 2 topumuz direkten dondu. Tevfik ve Malik 2 kere kaleci ile karsi karsiya kaldilar bunu degerlediremediler.

Saglik Olsun 1-2
Sergiledigimiz kotu oyuna ragmen mac bitene kadar oyundan kopmadik. Oynadigimiz takim dunyada kendini kanitlamis bir ekip ozellikle Sergio Ramos.
Sirf gol attigi icin degil sag kanati cok iyi kullandi ve onu durdurmayi basaramadik. Hep onemli top kapmalari,sag kanattan actigi ortalar yarattigi pozisyonlar skoru belirledi.

Bizim taraftarlarimizda tum sahayi doldurup takimlarina son dakikaya kadar destek verdiler.Onlar da bu kotu oyundan memnun degillerdi.

Ve gelelim Puan durumlarina CL ve Lig icin
Lig cekismeli gidiyor bu sene Fenerbahce ve Galatasarayin formda olmasi bizim ust siralardaki yerimisi degistirebilir.

Sampiyonlar liginde supriz takim Sporting Lizbon 1. ve benim sasirdigim gibi sizde sasiracaksiniz Juventus henuz galibiyet ile tanismadi. Kimin gruptan cikagini soylemek simdi cok erken ama cok heyecan verici bir grup oldugu kesinlikle soylenilebilir.