Cemil KAYA - Tesekkur ediyorum abi avrupa'da eger gruplardan UEFA'ya gidebilirsek orda bir seyler yapabiliriz. CL'de basari icin baya bi erken.
Dukebox - Takimdan giden oyuncularin artik yasi gelmisti. Rodrigo Fabri 33 , Roque Junior 33 yasinda. Toto Tamuz'un gitmesini beni biraz uzdu yoksa gerisi fazla onemli degil. Roque Junior'in yerinde Sidnei oynuyor. Rodrigo Fabri yerinede Pablo Piatti.
Dessas - Tevfik beklemedigim kadar costu ona bu sezon daha cok ihtiyacimiz olacak. insAllah daha iyi olacak.
volgalonso - Bende oyle duydum bir kac arkadasdan artik ilerleyen zamanlar gosterecek nasil bir forvet oldugunu:)
Ve yeni sezon icin transferlerimiz.

Charles Aranguiz - Silili oyuncuyu Villareal takimindan transfer ettik. Sol acik oynatiyorum ilk macinda istedigim gibi bir performans sagladi yasinin genc olmasida bu transfere baya etki sagladi.
Oyundaki ozellikleri:

Malik Mouath - Toto Tamuzun gonderilmesinin ardindan forvet arayislarimizi surdurduk ve arap oyuncu Malik ile anlasmaya vardik. Kendisinin bitiriciligi ve dribbling ozellikleri dikkat cekiyor. Bazi aldigim bilgilere gore oyunun iyi forvetlerindenmis.

Ibrahima Yattara - Turk vatandasi olmasi bu tranferi bana yaptirdi Ozer Hurmaci gecen sezon hic iyi bir performans sergileyemedi sadece 6 yada 8 asist ile oynadi. Yattara simdi 29 yasinda onla bir 2 sezon filan gidilir o zamana kadar Ozer'de kendisini iyice gelistirir umarim
Diger ve toplu transferlerimiz...

Transferlerle birlikte ilk 11.

Ve Super Kupa G.Birliginin. Ilk yari 2-0 yenik dustuk 2. yariya artik kimsenin fazla umidi kalmamisti. Ama 2.yari sahada oyle bir genclerbirligi vardiki. Takima full atak oynattik. Beraberligi yakaladiktan sonra bile geriye cekilmedik Tevfik attigi goller ile Ankara yi tekrar sokaklara doktu. Ibrahima Yattara harika oynadi sag kanatta. Aranguiz ise sol kanatta super isler cikardi. Orta'da Maldonado ve Piatti harikalar yaratti. Ilk ciddi provamizda super oynadik ve ligde bu seneki hedefimizin yine sampiyonluk oldugunu herkese iyice gosterdik.