volgalonso - Evet cok iyi olacak ilerisi icin.
Boys Of Hell_41 - Evet o maclar benimde cok canimi SIKTI.
Cemil KAYA - Evet abi regen.
Tavsiyelerin icin tesekkur ediyorum bundan sonra daha fazla ozen gosterecem.

Pablo Piatti M.United'da. !
Genclerbirligin'de forma giyen Pablo Piatti'nin Manchester United'le anlaştığı açıklandı.
21 yaşındaki Arjantinli oyuncu, Turkiye'ye 2 sezon once gelmis ve bu sezon Rodrigo Fabrinin gidisati ile forma sansi bulmustu,ve harikalar yaratti.
Klub baskani Ilhan Cavcavin bu transferi oynaylamasi uzerine gerceklestigi bildirildi. Manchester United 25.5m bonservis bedeline genc yildizi takimina katmayi basardi.
G.Amerikalı oyuncu, "Turkiye'yi ve Ankarayi cok ozluyecegini ifade etti"
Pablo Piattinin gidisaati uzerine onun yerini doldurmayi dusunen Genclerbirligi yonetimin transfer listesini ele gecirdik. Ve bunlar:

Ve bunu siz taraftarlara soruyoruz sizce hangisi?

Gencler 3 puanı 3 golle aldı.
Maçın henüz 5. dakikasında fırsatçı golcüsü Malik'in kaydettiği golle 1-0 öne geçen Genclerbirligi ilk yarida attigi goller ile maci bitirdi. 2.yari defansa yonelik bir oyun sergiledik ve Besiktasa ciddi bir atak gelistirmedik. Bu galibiyet ile ligde isler baya karisti.

Aslan vurdu deviremedi: 3-3
Galatasaray macin henuz basinda gol ile bulustu,ama bizde erken cevap vererek sevinclerini yarida kestik. Ama Galatasaray 1 dakikada belki daha az 2 gol buldu. Cok sansliydilar ve bizim 2 gol ile geride oldugumuz maci cevirmek hic kolay olmadi. 2.yarida tek kale bir mac oynadik. O kadar gol kacirdikki anlatamam ama 90+'da Malik'in attigi gol ile Ali Samiyen'den 1 puan cikarmasini basardik. Ama bu 1 puan bizi sampiyon yapamazdi.

Ve kupa sahibini buldu. 3-5

Boyle bir mac gormedim ben. Bir takim bu kadarmi sansiz olabilir yaw. 3-0 yeniyoruz 2.yariya Fenerbahce 3-0 yenik basliyor ama macin 90 dakika oldugunu bizim bazi oyuncular unuttu. Ve gordugumuz 2 kirmizi kart kupayi bu sezonda almamizin onune gecti. Alex herhalde bana karsi hayatinin en iyi futbolunu oynadi, 3 gol 1 asist ile oynadi bu macta. Appiah 2 tane sutu var uzaktan 2'side gol oldu. Fenerbahce bu sezon hem ligde bizim onumuzde hemde Kupayi elimizden aldi.

Ve kalan maclarimiz...:
Zorlu maclarimiz var ozellikle bizim icin 3 puanin altin degeri tasidigi gunlerde. Fenerbahce'nin puanlar kaybedip bizimda puanlar kazanmamiz lazim. Buda hic kolay olmuyacak.

Sampiyonluk sansimiz bu sezon icin bitti artik. Cok uzgunuz tum bir sezon cok iyi maclar cikardigimza inaniyorum ama son haftalarda kaybedilen puanlar bizi sampiyonluktan etti diyebilirim.