Oncelikle flood yaptigim icin ozur diliyorum 3-4 tane daha resim paylasacam onun icin birlestirme yapmak istemedim.
Beklemedigimiz bir yenilgi oldu bu her ne kadar oyunu biz kontrol etsekte olmadi.Ozellikle Tevfik ve Tamuz beni deli ettiler 2-3 kere kaleci ile karsi karsiya kalip pozisyonlari degerlendiremediler.

Hakem kazanmamizi istemedi.
Piatti'nin attigi gole ofsayt demesi G.Birligi yonetimi ve beni sini etti. Gerci oyun olarak iyi oynuyamadik belki ama Hem Maldonadoya verilen gereksiz kirmizi kart ustune golumuzu saymamasi bizi 3 puandan etti.

Piatti ofsayttami sizce? 20 numara

Ve Uefa Kupasi 1.Tur 2.macinda rakibimizi kendi evimizde yenerek gruplara kalmayi basardik.

Cekilen kurada zor bi gruba dustuk Allah yardimcimiz olsun gercekten baya zor.

Rakiplerimizi taniyalim -
Sporting Lizbon - Portekiz'in en başarılı spor kulüplerinden biridir. Maçlarını Lizbon'da 52000 kişilik Estádio José de Alvalade Stadı'nda oynayan kulüp yeşil-beyaz renklere sahiptir. Futbol haricinde hentbol, yüzme, futsal, atletizm, bilardo ve masa tenisi branşlarında da faaliyet gösterir.
Başarıları
Superliga - 18 Şampiyonluk, 17 İkincilik, 28 Üçüncülük
Portekiz Kupası - 13 Şampiyonluk, 10 Finalist
Portekiz Süper Kupası - 6 Şampiyonluk, 1 Finalist
Kupa Galipleri Kupası - 3 Şampiyonluk (1964)
UEFA Kupası - 1 Finalist
Onemli Oyunculari - Aroune Kone sevilla'dan yeni transferleri.
Atlético Madrid - geçmişi ve başarıları ile Barcelona ve Real Madrid'den sonra ülkenin en önemli kulüplerinden biri olarak kabul edilir. İç saha maçlarını Vicente Calderón Stadyumu'nda yapan kulübün Real Madrid'le oynadığı derbiler son derece çekişmeli geçer. Takım taraftarlarının büyük bir bölümü Kralın Takımı olarak gördükleri Real'e karşı muhalif olması nedeniyle Atletico'yu tutar.
Basarilari
9 Ispanya ligi Sampiyonlugu
Onemli oyunculari
Aguero
Ze Castro
daha neler neler
Lille - Lille OSC ,ismini Lille şehrinden alan Fransız futbol takımı. 1902'de kurulan kulüp maçlarını 18,185 kişilik Stadium Lille-Metropole'de oynamaktadır. Mavi-kırmızı renklere sahip olan takım Ligue 1'de mücadele etmektedir.Lille Osc Şampiyonlar Liginde Man Utd ile oynadığı maçta bir frikik golu yemiş bu frikik golü hakemin talimatından önce atıldığı için sahayı terketmiştir.
Basarilari
3 Fransa lig Sampiyonlugu
Onemli Oyunculari-
Jimmy Briand
Breno
Wisla Krakow - Krakow'da kurulmuş Polonyalı futbol kulübüdür. Maçlarını 15,800 kişilik Wisla Stadı'nda oynar. Kırmızı-beyazlı kulüp geçen sene Polonya Ligi'nde 2.sırada yer almıştır.
Gordugunuz gibi cok zor rakipler bu gruptan cikabilirsek bile buyuk bir basaridir.
Ve Turkiye Kupasi Grubumuz

Turkiye Kupasi grubumuz bile baya zor hepsi 1.lig takimlari ufacik bir hata ile gruptan cikamayabiliriz.