Yorumlariniz ve destekleriniz icin tesekkur ediyorum arkadaslar. Ara transfer doneminde 2 oyuncu kattik takima bunu ve A.Madrid maclarini birazdan eklemeye calisacam...
Yedek oyuncular ile maca cikti,A.Madrid'in cikmasini isterdim gruptan ama Fransiz ekip Lille cikti gruptan.Bu mac bizim icin fazla onem tasimadi cogu oyuncumuzu Ankara'da biraktik ve yedek agirlikli kadroyla Cikip 2-0 yenildik.

ANKARA DERBISI GENCLERIN 2-0
Zorlanmadigimiz bir mac oldu derbide ilk yari gol izliyemedik ama 60.dakika'da Engin Baytar sol kanattan iyi atak yapip 2 kisi calimladi kaleci ile karsi karsiya kaltikdan sonra hafif bir plase ile topu aglarla bulusturdu. Maldonado anlasilan bu sezon benden para alamiyacak. Her kirmizi karttan sonra 2 hafta para cezasi aliyor bu zamana kadar herhalde 5 oldu kirmizi kart sayisi.

Ve UEFA KUPASI 3. Tur Macinda Rakibimiz Danimarka ekibi F.C. Kopenhag

Korkutugum takimlarin basinda geliyor F.C. Kopenhag zor bir mac olacak yine sizin destekleriniz ile gecebiliriz bu macida.
Rakibimizi taniyalim: F.C. Kopenhag
F.C. Kopenhag veya F.C. København Danimarka'nın önde gelen futbol kulüplerinden birisidir. 1992 yılında kurulan ekip maçlarını Kopenhag'daki 42,305 kişilik Parken Stadı'nda oynamaktadır.

Atesli Taraftarlari.

Ve Transferler:

Victor Moses: Arkadaslar bildiginiz gibi Rodrigo Fabri yaslandi artik ve bu sene gosteridi ustun performans ile iyi bir fiyata satmayi dusunuyorum onun yerine tas gibi Pablo Piatti geliyor Piatti 2 sezon oturdu. 3.Sezona bomba gibi girecek onun alternetifi ise yine bir genc isim Victor Moses. Simdilik iyi bir alternetif olmuyabilir ama potansiyel olarak cok iyi bir oyuncu olacak 2-3 sezon icinde. Ben iyi bir transfer yaptigimi dusunuyorum. Bonservis bedeli 850K.

Ferhat Cokmus: Defansa kariyerimde bir arkadasin onerdigi oyuncu 24 ay taksitle 3.8m e aldim.Kendisini arkadas onerdikten sonra izlememe almistim izlemem sonunda iyi bir sonuc aldigimi gordum ve takima kazandirdim bu genc yetenegi. Ama kendisi henuz Rogue Junior'in yerini doldururmu bilmiyorum yinede yabanci ve tecrubeli bir defans almak istiyorum 24-29 yas arasi onerebileceginiz oyuncular varmi defansa?
NOT: ARKADASLAR BENIM TASINMA ISLERIM VAR BURADA BUNU ICIN KARIYERE KISA BIR ARA VERMEK ZORUNDAYIM. MODEM BENLE BERABER GELECEK EGER TASINDIGIM YERE GIDIP HEMEN KURULURSA BIR AKTIF OLMA DURUMU OLMAZ ISE 1 yada 2 GUN SONRA DEVAM EDECEM KARIYERE EGER OLMAZ ISE AGUSTOS 1'de ACILACAK.