Insan kendini kotu hissediyor boyle yorum yapilmayinca yoksa ben zevkle paylasiyorum sizle kariyerimi.
insAllah 2. sezon icin ilgi artar
Arkadaslar transfer butcemiz 12m baskan baya bi arttirdi.ve bende takimdan 2 tane yildiz oyuncumu iyi paralara satarak transfer butcesi yaptim...7m e Sinan Kaloglunu Sevilla takimina | 6m'e Klebersonu olimpiyakos a sattim...
Ve takimimiza yildiz bir oyuncu kattim birazdan ogreneceksiniz..:)

Klebersonu olimpiyakosa satmasindan sonra orta sahaya oyuncu arayislarini hizla surdurdu g.birligi ve bu oyuncuyu brezilya'da buldu. Santos takiminda forma giyen Maldonado 7.6m bonservis bedelini oduyen G.Birligi ile her konuda anlasti. Silili yildiz oyuncu " Avrupa'da oynuyacagim icin cok mutluyum,Rodrigo Fabri ile gorustum ve benim icin en
iyi tercih oldugunu soyledi" dedi.
Teknik Direktor Muhammet Ali Sahin bu transfer hakkinda " Maldonado takimimiza cok katkida bulunacagina inaniyorum ozellikle avrupa maclarinda ona cok ihtiyacamiz olacak."dedi.

G.Birligi Ankaragucunun yetenekli kalecisi Serkan Kirintili ile her konuda anlasti.Bonservis bedeli olarak 3m+24 ay taksikli olarak 3m oduyecek.

Transfer bombalarini ust uste patlatan G.Birligi bu seferde Avrupa kluplerinin gozdesi olan Selcuk Inan ile anlasti. 4m bonservis ucretini oduyen G.birligi oyuncu ile anlasmakta hic sorun yasamadi.

Internacional takimindan Sidnei e karsilik 3m pesin 3m 24 ay taksik olarak oduyecek olan G.Birligi gelecegin en onemli transferlerinden birisine imza atti. Defansta Seyfo Soley'in gonderilmesinin ardindan cozumu bu genc yetenekte ariyacak olan G.Birligi bu transfer icin " Gelecegin en iyi defans oyuncularindan birisi olacak" diye emin konustu.

Ve G.Birliginin diger transferleri
Yaser Yildiz- Bonservis ucreti odemeden aldik kadroda yedek olarak dusundum bir oyuncu.
Ahmet Dursun- Yine bonservis ucreti odemedik yetenekli oyuncu takimimizda alternatif olarak dusunuyorum
Mehmet Sedef - Sol kanata alabilecegim en iyi turk oyuncularindan birisiydi 3.5m bonservis ucreti oduyerek takimimiza kattik.
Ve Transferlerle birlikte ilk 11'miz