Orjinal Mesajı Yazan: guiza_14
turk3ar kardes benımle ortak karıyer yapmaya ne dersın msnım serdar0989_zsbdt@hotmail.com ortak akrıyer yapmak ıstıyen herkesı beklerım konusalım msnde anlasırsak oynarıs
Ben Kanada'da yasiyorum Turkiye ile arada 7 saat fark var. Onun icin ortak kariyer yapma zor oluyor siz gece yatarken ben oyunda oluyorum siz gunduz oynarken ben yatiyor oluyorum.
Iyi oynuyamadigimiz macta tam galibiyeti aldik derken 90+'da Mehmet Yildiz'in attigi gol ile yikildik.

Kleberson 2 tane harika gol atti birisi frikikten biriside uzaklardan sert bir sut ile bize galibiyeti getiren goller oldu. Kleberson'u bedavaya aldik bu sezon harika bir performans gosteriyor.Anadolu takimlarina hatta 3 buyuklere tavsiye ediyorum bu oyuncuyu.

Ve Fortis Turkiye Kupasi Yari Final ilk macinda zorlu rakip fenerbahce karsisinda pekde iyi olmuyan bir skorla yendik.Kadikoyde beraberlik alirsak bile cok iyidir.
Bu mac boyle bitmek zorundamiydi? Biz oynadik onlar kazandi.Mehmet Nas'in kirmizi kart almasi bile bizi fazla etkilemedi cok iyi oynadik ama onlar kazandi.

Konya 3-0 yenilirken oyle bir geri donduki 3-3 yaparak ama sonradan buldugumuz gol ile maci 4-3 kazanmasini bildik...Ligde son haftalara girerken ust taraf baya karismaya basladi.

Son 8 hafta kala puan durumu cok iyi gidiyoruz umarim bu bozulmaz...
Gordugunuz gibi tam 78 gol atmisiz buda bizim hucum gucumuzu en iyi gosteren kanit 48de gol yemisiz ama olacak o kadar:)

Arkadaslar yorumsuz birakmiyalim