NtvSpor Haber Bültenleri
Spiker : Braga'da işler yolunda , Muhabir arkadaşlarımız bu Braga mucize'sinin yaratıcısı Batuhan Keskiner'i Antreman çıkışı araba'da yakaladı . Evet Osman söz sende .:D
Osman: Hocam rica etsek Sizle 5 dakika sohbet edebilirmiyiz ?
Batuhan Keskiner : Tabiki ne demek siz benim başımın tacısınız . Ama trafiğe yakalanmamam lazım .:D
Osman : Sağolun efendim bize 5 dakika yeter . :D Sizide pek meşgul etmek istemeyiz .
Batuhan Keskiner :Peki buyrun o zaman .
Osman:Braga bu sezon sizin gelişinizle mükemmel bir hava yakaladı . Bu durumu nasıl Değerlendiriyorsunuz ?
Batuhan Keskiner : Valla bu performansın arkasında Ben,Ekibim ve Oyuncularım var . Takım birbirine bu sezon kesin başarı için kenetlendi . Biz sadece bu kenetlenmeyi sağladık .
Osman : Hocam peki bu sezon şampiyonlukta son haftalara gelindiğinde sizi iddialı görüyorum . Fakat bazı oteriteler Porto'yu şampiyonluk için daha şanslı görüyor . Siz bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz ?
Batuhan Keskiner : Valla aslında Porto'nun buralara gelmesinide biz sağladık . Ligin başından beri hiç beklemediğimiz maçlarda saçma sapan puan kayıplarımız oldu . Ama genede oyuncularım ve ben şampiyonluğu son haftaya kadar bekliyeceğiz .
Osman : Efendim Ligin son haftasında Lider Porto ile oynuyorsunuz . Bu maç hakkındaki görüşleriniz nelerdir ??
Batuhan Keskiner : Valla dediğim gibi son haftaya kadar şampiyonluğu beklicez . Porto maçındada kesin galibiyet için elimizden geleni yapacağız .
Osman : Takımınıza güveniniz tam yani . ?
Batuhan Keskiner : Kesinlikle , Porto'nun önemli oyuncuları var ama bizimde yetenekli sahaya yüreğini koyan , şampiyonluk için elinden gelenin en iyisini yapan oyuncularımız var . Oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum .
Osman : Peki efendim . Bu sezon takımda Belli başlı yıldızlar vardı . Bunlardan biriside Ligin ortasından beri oynayan Roland Linz , Linz Hakkında görüşlerinizi alalım . Linz'i ligin ilk yarısında oynatmamanızım ve 2. yarıda oynatmanızın sebeblerini açıklarmısınız ?
Batuhan Keskiner : Linz çok yetenekli bir oyuncu , takımda güvendiğim oyuncular arasında en iyiler arasında . Onu ilk yarıda oynatmadım . Çünkü biliyorsunuz Joao Tomas çok iyi bir hazırlık kamp'ı geçirdi . Her maçta golü vardi . Bende forvetteki tercih hakkımı Tomas'tan yana kullandım . Fakat gelelim ki ligin ortasında Tomas sakatlandı . Yedekte sabırla bekleyen oyuncumuz Linz'i sahaya sürdüm . Ona güvendim . Oda benim güvenimi boşa çıkarmadı . Formayı hakkıyla aldı . Formayı alnının teriyle kazandı . Benim takımımda çalışana forma var . Çalışmayanın Braga'da işi olamaz .
Osman : Peki efendim sağolun . Çok keyifli bir sohbet oldu . Sizi ligin sonunda şampiyon ve Uefa'da finalde görmekten mutluluk duyacağız . Başarılar hocam . :)
Orjinal Mesajı Yazan: Dukebox
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: R10_HUSO
Batuhan maçların güzel ama Leiria beraberliği kötü olmuş.. Puan durumu atarmısın ?
Ben de aynen bunu dicektim:)
Yorumlarınız için sağolun beyler .;)
İşte Puan Durumu ;

Valla ligin sonuna yaklaşıyoruz . Çok heyecanlı bir puan tablosu var ve şampiyonluk son haftaya kadar belli olmıyacak gibi gözüküyor .

25. Hafta

Bu maçta kalecilerin , Braga'ya karşı bir garezleri olduğunu düşünmeye başladım . Adamlar benim maça gelince panter kesiliyolar .8 şutumun 7'side kaleyi buldu . Hiçbiri gol olmadı.:(Ama genede son dakika penaltı golüyle kritik 3 puanı kurtardık .

Uefa Kupası Çeyrek Final Rövanş Maçı

Oyunun kontrolü ne kadar bizdede olsa Standart maçı bırakmadı . Bizden daha çok gol pozisyonuna girdiler . Fakat kalede Dani Mallo panterleşti . Hep karşı takımların kalecisi panterleşmicek ya .:)Maçı Linz'in 2 golüyle aldık . Fakat gene kornerden gelen gole engel olamadık . Ama olsun mutluyuz . YARI FİNAL'deyiz .:D
26. Hafta

Genelde top ortasaha'daydı . Sporting 26 gol pozisyonuna girdi . Fakat hiçbirini değerlendiremedi . Linz ve Joao Tomasla 3 puanı aldık . Onların golünüde biz attık .:) Contreras ters bir kafa vurdu ve top bizim ağlarımızda . Bizim kesinlikle gol dediğimiz bir golüde hakem ofsayt gerekçesiyle saymadı . Bir hakem rezilliği daha saç baş yoldurdu .
Uefa Yarı Final Maçları

Yarı final'de sevinçliyiz. Rakip Bordeaux ...
Fikstür

Ligde ve 2 kupada birden yarışıyoruz .Önümüzde 7 kritik maç var . Lig çok heyecanlı gidiyor . Şampiyon büyük bir ihtimalle ligin son haftasındaki BRAGA-PORTO maçında belli olcak .Şampiyonluğu bırakmıyoruz .
Yorumlarınız ...