Orjinal Mesajı Yazan: Cliff
Güzel Röportaj :) Başarılar
Sağol arkadaşım .
Orjinal Mesajı Yazan: Roy Keane
Söyleşi güzel olmuş. Palermo'yu elersin gibime geliyor:) Ayrıca ligde tek gollü galibiyetler devam etmiş:p Hala çözemedin sanırım sorunu. Son olarak Galatasaray'ın gelmesinden yana gönlüm;nedense:rolleyes:
Yorum için sağol . Bu tek gol meselesine aşağıdaki SS'lerdende görürsün , bir nebze daha iyi oldu . En azından artık tek gol atmıyorum. :D
Orjinal Mesajı Yazan: Roman PavLyuchenko
Kariyerinde başarılar ama bi sorum olcak : Nedir bu Braga sevdası ? :D
İyi dileklerin için sağol . Braga sevgisi anlatılmaz yaşanır . :D
Orjinal Mesajı Yazan: Cemil KAYA
ÜNLÜ TEKNİK ADAM KAYA KONUŞUYOR!.....
Braga nın hocası batuhan keskiner arkadaşım gecen günlerde msn aracılığıyla bana transfer için fikir sordu.
bende kendısıne sağ kanat için barnetta yı ve defan için hans martinezi önerdim ve hans martinezin braga için çok ıyı bır oyuncu kesınlıkle faydalı olacaktır
Keskiner'den Kaya'ya İltifat'lar .
Martinez trasferi bitti . Martinez'den memnunum , Kayserispor yönetimi ve taraftarı Cemil KAYA gibi bir teknik direktör'e sahip oldukları için şükretmeliler , Kaya üstün yeteneklere sahip bir adam ...(Biraz Fm yorumlarına benzedi ama olsun . :D)

16. Hafta

Maç genelde orta sahada geçmesine rağmen ilerde Joao Tomas saç baş yoldurdu . 89. dakika'da Roland Linz'i oyuna aldım ve 90'da golü bulduk . Kıl payı 3 puanı aldık . :)
Taca De Portugal

Tek gol sorununa çözüm bulma çalışmalarımız etkisini göstermeye başladı . Rakibimizi kupada 4-0 gibi farklı bir skorla geçtik .
17. Hafta

Rakibimizi 3-1 le geçtik , mutluyuz . :)
18. Hafta

Transferlerimiz
Hans Martinez

İşte yeni transferlerimizden ilki , defansa takviyemiz . Hem yaşı genç hemde uygun fiyatla aldık . Çok şey beklediğim futbolculardan ....
Paulo Ferrari

Diğer transferimde Ferrari , Ferrariyi isteyen 11 kulüp vardı (Schalke , Lazio , Marsilya vs.) . Normalde 2.5 m ye alcaktım . Fakat Lazio'nun fiyat yükseltmesiyle bizde fiyat yükseltmek zorunda kaldık ama değdiğini düşünüyorum .
Gidenler ve Gelenler

Baylon ve Carlos Fernandes'den iyi bir kar ettiğimi düşünüyorum . İhtiyacım yoktu ama Breno Silva'nun sözleşmesi bitiyordu . Yeni sözleşme teklif ettim . Fakat yedekte oturduğu için , kabul etmedi . Gitmesi üzüldüğüm diğer isimse Ivan Rakitic oldu . Kirası bitti .Ama genede maç grafiğimiz'de herhangi bir düşüş olmadı . Yorumlar sizin .