7. Hafta

Maritimo karşısında rahat bir maç çıkarıyoruz . Joao Tomas & Wender Aş . iş başındaydı . 3 puanı kaptık .
Portekiz Lig Kupası

Porto deplasmanda oynadığımız maçta ilk golü attık . Biz golü attıktan sonra maç ortada dönmeye başladı . Biz ne kadar cok pozisyon bulsakta Porto forvetlerinin bitiriş açısından iyi olması sayesinde son dakikalarda maçı verdik . Portekiz kupasına büyük ihtimalle veda ediyoruz .
8. Hafta

Zorlu derbide üstün oyunumuz sayesinde zaferle ayrılıyoruz . Porto yenilgisi sonrası bu galibiyer oyuncularıma moral dobingi oldu . Derbiden zaferle ayrılmak beni mutlu etti .
Portekiz Lig Kupası Rövanş Maçı >>> AYNI ZAMANDA ZORU BAŞARDIĞIMIZ MAÇ .

İşteee gelelim skandal maça , Maça mükemmel başladık . Nitekim süper oyunumuzu 3 gollede süsledik . 3 gol attıktan sonra ben tabi zafer şarkıları söylemeye başladım . Ne olduysa bundan sonra oldu .:) Lisandro Lopez 84'te golü attı . Ben 84 sonra sinir krizleri geçirdim . :mad: :) Ve bu gol maçı penaltılara götürdü . Penaltılardada Alberto Rodrigues'in penaltıyı atamaması sonucunda kupaya acı bir şekilde veda ettik .Aslında bu maç için çok şey söylenir ama artık YORUM SİZİN ...
Ve Ekim Ayının Menajeri Seçiliyoruz ...

Basın : Batuhan Bey Ekim ayının en iyi menajeri seçildiniz . Duygularını alabilir miyiz ?
Batuhan Keskiner : Bu ödülü bana layık gören gerek otoritelere gerek taraftarlar herkeze ama herkeze teşekkür ederim . Bu ödülü teknik ekibim ve oyuncularımla beraber hakkettik .(Burda gözlerinde yaş akıyor.):( :D
Basın: Sizinle Röpörtaj yapmak bizim için bir zevkti . Bizi buna layık gördüğünüz için teşekkür ederiz . :D
Batuhan Keskiner : Estağfurullah o zevk bana ait .