Orjinal Mesajı Yazan: Dukebox
Batu öncelikle UEFA'da yarı finali görebilmenden dolayı tebrik ediyorum..Artık bu noktadan sonra final bekliyoruz.Bordeaux-Fiorentina eşleşmesinden Bordeaux gelmesi bence daha ayrı bi güzel :) Bence önün açık yani kupayı kap getir :D
Roland Linz gerçekten çok iyi..
Son hafta oynanacak Porto maçına yürek dayanmaz hakkaten.O zamana kadar "Becel" ye,kalbini koru :P...
Ropörtaj da hoş olmuş,haklısın trafiğe yakalanmamak lazım :D
1-)Sağol
2-)Final'e çıktım . Ne mutlu bana .:D SS'ler aşşağıda ;)
3-)Bordeaux beni biraz'da olsa zorladı ama Braga'yı kim durdurabilirki .:)
4-)Kupayı inş. kapıp getirmek isterim ama rakip zorlu Atletico Madrid .:(
5-)Linz'in performans'ından çok mutluyum ama nedense bazen yetersiz geliyor . Belkide çok aç gözlüyüm . :D
Orjinal Mesajı Yazan: Euxinos
Helal olsun valla kariyerini baştan sona kadar okudum .Çok sürükleyici,zevkli ve çekişmeli gidiyor .:) Bundan sonra kariyerini yakından takip edicem . ;)Maçların çok iyi uefa'da yarı final güzel başarı , seni uefa kupasını alırken görmek isterim. :)Bu arada hikayende çok hoş olmuş . :)
Valla kariyerimi baştan sona okuduğun ve beğendiğim için sağol . Uefa'da umarım bizi sevenleri utandırmayacağız .;)
Orjinal Mesajı Yazan: aziiiiz
eufa da yarı final artık kupa yı bekkliyoruz
Valla final'de rakip biraz zorlu , içimde nedense bir umutsuzluk var .:(
Orjinal Mesajı Yazan: R10_HUSO
Batuhan senden UEFA'yı bekliyoruz..
sağol kardeşim .
Orjinal Mesajı Yazan: Cemil KAYA
batu hemen hemen her maç gol yıyor olman gözümden kaçmadı hans martinezi defansın göbegine çekmelısın dmc de daha farklı bır oyuncu kullan martinez şili milli takımındada defansta oynuyor ikili stoperın solunda bak ozaman daha az gol yıyeceksın emın ol buna dene faydası olur zararı olmaz bune hermaç golmu yenır ya :D
Cemil abi aslında bende Martinez'i defans için almıştım ama Benim şuan ilk 11'de oynayan Andres Madrid sakatlandı . Martinez'inde mevkileri arasında DM'de var . Bende onu oynatmıştım . Verdiği paslardan falan çok etkilendim . DC , DM neresi boşsa orada oynatıyorum . Ama ana mevkii defans orada oynatmak önceliğim . :)Nedense her maç gol yiyoruz . Bu artıq komik olmaya başladı . Çünkü ne yaparsan yapıyım . Çoğu maçta bir gol yiyorum . Galiba artık bunun önüne geçemeyecem :D

27. Hafta

Yeni transferlerimizden Paulo Ferrari'den yoksun olduğumuz maçta . Onun yerine oynattığımız Ze Manel'de sakatlandı ve onun yerine oynattığım Frechaut'un sağ kanatla alakası yoktu . Anlıyacağınız zor bir maç geçirdik . Ama genede yenmesini bildik .
28. Hafta

Wender'in süper frikik golüyle öne geçtik .İlk yarı 1-0 bitti . 2. yarıdaki 2. golümüzü ise gene form'daki golcümüz Roland Linz'le bulduk .Gene ünlü korner topuna engel olamadık . Ve maçı 2-1 ile galip bitirdik .

Uefa Kupası Yarı FinaL

Standart Liege'i elediğimiz maçın ardından rakibimiz Bordeaux'u kendi evimizde ağırlıyoruz . Zor bir maçtı . 2 takımda mutlak gol pozisyonuna girdi . Taraftarlar tam stadı terkederken sahneye sezon başında transfer ettiğimiz Marvin Angulo çıktı ve bize Rövanş maçı öncesi avantaj sağladı .
29. Hafta

16. sıradaki Amadora'dan bile 1 gol yedik . Cemil abi artıq sana hak vermeye başladım . :D Yediğimiz gol tamamen taktik hatasından kaynaklanan bir goldü . Taktiğimi düzelttikten sonra 2. yarıda 2 golle 3 puanı evimize götürdük .
Uefa Kupası Yarı FinaL Rövanş Maçı

Bu maçı berabere bitirmemiz bile final'e çıkmamıza yetiyordu . Nitekim gene beraber'e bitirdik . Ama kalecimiz Dani Mallo'ya dua ediyoruz . Kritik 1 penaltı kurtardı ve Braga'nın final'e çıkmasındaki en büyük pay onundu .
Uefa Kupası FinaL

Final'de rakibimiz zorlu Atletico Madrid . Maç öncesi birazcık umutsuz olsam'da , kupa için elimizden gelen herşeyi yapacağız .

Sporting Lizbon ile bekleneni veremeyen Paulo Jorge'nin koltuğu sallanırken yerine aday gösterilen isimlerin arasında Batuhan Keskiner'de gösteriliyor . Ama Batuhan Keskiner'in böyle bir teklif gelse bile sıcak bakmayacağı bize gelen haberler arasında ...